Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Smurf Baby Bathing

Hrajete online hru Smurf Baby Bathing

Povedená online hra s malým šmoulím pidižvíkem, o kterého se musíte postarat. Dokážete ho zabavit tak, aby byl spokojený a šťastný? Je to spíše hra pro dívky a pro nejmenší hráče, nicméně si myslíme, že i zkušenější hráči se u hry dobře pobaví.

ovládání hry Smurf Baby Bathing

myší, viz instrukce ve hře • 0.9 MB • 180x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 127
Hry pro dívky - 2x
Tak tahle slečinka vydaá dost otevřeně a namyšleně, ale proč taky ne. je to hezká holka a ještě k tomu má perfektní šatník plný skvělých cool oblečků. Tak jí trichu pomoz to zkombinovat. Příjemnou zábavu.
Kindergarten
Hry pro dívky - 19x
Myslíte si, že vychovatelky v mateřských školkách to mají nějaké jednoduché? Tady si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to musí být. Starejte se o děcka, aby byla pořád spokojená a uklidněná.
Girl Dressup
Hry pro dívky - 2x
Krásná online hra pro dívky. Máme tu Madam Frost a Floru. Drsná a něžná. Zvol podle toho oblečení, ať se obě cítí dobře, jdou dnes totiž na party a každá chce vypadat báječně. Pomoz jim v tom! Příjemnou zábavu!
Farm Mania 2
Hry pro dívky - 18x
Pokračování výborné farmářské online hry Farm Mania (zde první díl). Opět bude vaším úkolem postarat se o bezchybný chod jedné malé farmičky. Starejte se o úrodu, o zvířátka, vydělejte zlatky a rozšiřujte svoji usedlost. Čeká na vás celá řada farmářských úkolů.
Cutie Makeover 36
Hry pro dívky - 21x
Udělej z této krasavice sexy divu nebo krásnou intelektuálku. Pomoz jí prostě najít sebe samu. Nevyzná se moc v módních trendech, narozdíl od tebe. Dej se do toho a krásně ji nalič, učeš, obleč a ošperkuj:)
Papa Pastaria
Hry pro dívky - 29x
Vydejte se do městečka Portallini a započněte svou úspěšnou kariéru coby šéf restaurace. Jako vedoucí restaurace budete mít na starosti příjem objednávek, přípravu jídla a samozřejmě i výběr peněz. Nový díl této super série přináší řadu vylepšení - mrkněte do hry a skvěle se bavte. Hra na vaření a obsluhu hostů s Papa Louiem je tady.
Model Dressup 172
Hry pro dívky - 9x
Tak tohle je velmi pozoruhodná hra. Nejprve stiskni zelený lístek. Pak už se dej do práce. Před tebou sice stojí oblečená sebejistá žena, chystající se na schůzi, ale ty si s ní pohraj a dej jejímu outfitu trochu šťávy:)
Model Dressup 130
Hry pro dívky - 15x
Pěkná online oblíkačka pro dívky.Tato slečna nemá zas tak vyhraněný módní styl v oblékání, ale zásadně se obléká do značkových kvalitních kousků! Nyní je jen a jen na tobě, jak se rozhodneš a jak ji oblékneš!
Barbie Hot Dogs
Hry pro dívky - 256x
Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.
Style Dressup 9
Hry pro dívky - 8x
Zelená víla z krásného údolí má dnes svatbu, koukni se, vypadá jak hastoš. Její kamarádky víly chtějí, aby se jí svatba povedla tak sehnaly oblečení hodné svatby. Teď je na tobě, aby jsi ji krásně oblékla:)
Monster High Chocolate Cake
Hry pro dívky - 25x
A máme tu další herní kousek z dílny Monster High. Tentokrát jde o hru na přípravu čokoládového dortu. Jak takový výtečný dort připravit vás naučí hrdinka z Monster High.
Cheesecake Cooking
Hry pro dívky - 33x
Oblíbili jste si hry na vaření? Jednu takovou tu dnes máme. Půjde o recept na výtečný cheesecake. Postupujte podle receptu a snažte se připravit chutný koláč v co nejkratším čase. Dokážete to?
Rochelle Scaris Style
Hry pro dívky - 54x
Oblíbené hrdinky ze školy Monster High jsou zpět. Tentokrát v pěkné oblíkačce s hlavní postavou tajemné Rochelle. Vyberte pro ni úžasné oblečení a doplňky. Zařiďte, aby se za ní otočil každý kluk.
Hezký makeover 47
Hry pro dívky - 5x
Krásná jako panenka, chce být však ještě krásnější, pomůžeš jí. Nalič ji nejrozmanitějšími stíny, řasenkami, rťenkami, pudry a ošperkuj ji naušnicemi, řetízky. Nakonec klikni na vlasy, změníš účes a na tričko, změníš tričko.
Model Dressup 80
Hry pro dívky - 8x
Tohle je dost oblíbená online oblíkačka pro dívky:) Koukni se na tu vyzývavou hezkou slečnu, která sice hezky vypadá, ale s tím, co si na sebe vzít si moc dobře neporadí :) Tak jí poraď pomoz ty!!! Dej se do toho a oblékej:)