Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Smurf Baby Bathing

Hrajete online hru Smurf Baby Bathing

Povedená online hra s malým šmoulím pidižvíkem, o kterého se musíte postarat. Dokážete ho zabavit tak, aby byl spokojený a šťastný? Je to spíše hra pro dívky a pro nejmenší hráče, nicméně si myslíme, že i zkušenější hráči se u hry dobře pobaví.

ovládání hry Smurf Baby Bathing

myší, viz instrukce ve hře • 0.9 MB • 1297x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 41
Hry pro dívky - 18x
Tak tohle je opravdu ´´vykoumaná´´ online hra pro slečny. Zde této ženě můžeš změnit jak účes a oblečení, kliknutím na vlasy a top, ale také kabelku, kliknutím na ni:) Je to příjemná zábava, dej se do toho!
No No Kiko
Hry pro dívky - 35x
No No Kiko je hra ve stylu Winx klubu - kombinuje zábavné prvky hry Frogger a moderní RPG hry. Vaším úkolem je pomoci Kiko přejít rušnou ulici a objevit tajné uličky. Hra má 5 úrovní, 5 skrytých tajných miniher a velkou porci legrace,
Monster High Cleo De Nile Spa Makeover
Hry pro dívky - 54x
Postarejte se o vzhled studentky ze školy Monster High. Cílem je vyčistit pleť, nanést masku, připravit správné líčení. Cleo musí zkrátka vypadat naprosto bezchybně. Určitě to zvládnete i díky pomoci ve hře.
Fur coats dress
Hry pro dívky - 20x
Další z řady dívčích oblékaček, ve kterých budete muset obléknout nějakou pěknou slečinku do některého oblečení z nabídky. Ale nebojte se, že byste si třeba nevybrali, nabídka je skutečně velice bohatá.
Pink dollhouse 2
Hry pro dívky - 21x
Jak již název napovídá, bude tahle hra přinejmenším růžová. Rozhodněte se udělat ve svém domečku na panenky pořádek a všechno to tam náležitě pokliďte. Vzhled je zde tou nejdůležitější vlastností, tak se snažte.
Star Dressup 5
Hry pro dívky - 6x
Tato kráska je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvým úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Model Dressup 50
Hry pro dívky - 1152x
Tahle slečna má za úkol za celou školu vybrat školní uniformy pro dívky. Byla vybrána neboť je miss dané školy. Tento úkol přenechala tobě a ty na ni můžeš vyzkoušet, co dívkám ze školy nejvíce padne.
Perfect Princess Proposal
Hry pro dívky - 38x
Hezká oblíkačka nejen pro hravé dívky. Princezna v této minihře je opravdu hezká. Avšak k nesmírné kráse ji ještě chybějí rozkošné šaty. Dejte se do díla a připravte pro princeznu nejhezčí kombinaci oblečení.
Beauty Maker 75
Hry pro dívky - 30x
A je tu zpět, krásná onlinovka pro dívky. Zde se dolova vyřádíš. Můžeš zde zjistit i co je moderní a nakonec tě oznámkuje opravdový znalec mody, mimo jiné je možná i nápověda,ale jen na 5 sekund, v kolonce HINT.
Dreamy make up 3
Hry pro dívky - 11x
Již třetí díl holčičího počinu Dreamy Make Up, ve kterém budete moci vyzdobit jednu roztomilou dívku. Zkuste nyní i vy vytvořit onen vysněný vzhled pro naši dívku. Budete jí moci vybrat spoustu barevných doplňků a celkově ji zkrášlit.
New House 2
Hry pro dívky - 5x
Krásné nové letní sídlo, ve kterém teď na pár týdnů budou bydlet jen dvě slečinky. Jenže chtějí překvapit rodiče, kteří jeli na dovolenou do Egypta. Jenže neví jak, tak se dej do toho a trochu jim pomoz:)
Photo Model 53
Hry pro dívky - 21x
Tak takhle vypadá mladá dáma, která pečuje o svůj vzhled? Ne ještě ne! Ale až se do díla dáš ty, tak bude vypdat krásně! Klikni na vlasy a oblečení a tím se ti změní, pak ji krásně nalič a ošperkuj, jak nejlépe umíš:)
Pet Dressup 12
Hry pro dívky - 11x
Krásný pejsek, ale jen se zahleď do jeho očiček a uvidíš, že je zamyšlený:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékl něco krásného na sebe, ale sám to neumí, tak mu pomoz něco pěkného vybrat a oblékni hi, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Cinema decoration
Hry pro dívky - 15x
Jste umělecký designér a kino si vás najal na novou výzdobu. Budete mít k dispozici spoustu dekorací, které vhodně rozmístíte po kinosále. Musíte si dát velice záležet, aby se divákům v kině líbilo, jinak příště nepřijdou.
Magical Manicure
Hry pro dívky - 31x
Parádní super hra pro dívky a malé slečny, které si rádi lakují nehty. V této hře si můžete vyzkoušet lakování a výzdobu nehtů na ruce. Vyzkoušejte tuto chytlavou gamesku.