Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Commander Sister
sponzorované odkazy

Commander Sister

Hrajete online hru Commander Sister

Skvělá strategická hra, ve které musíte zničit všechny jednotky nepřátelského konvoje. Pečlivě rozmístěte obranné věže na strategická místa. Konvoj se objevuje nejen na spodní části mapy, ale také z levé strany, proto se nenechte překvapit. Věže není možné vylepšovat, což hru činí poměrně náročnou.

ovládání hry Commander Sister

myší, viz instrukce ve hře • 3.12 MB • 1144x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Battle Panic
Strategie - 75x
Oblíbená a skvěle zpracovaná strategická super hra, ve které zakusíte těžký středověk. Vaše město je pod útokem zlých orků. Na vás je, abyste se jim se svojí armádou postavili. Nejlepším hráčům se naskytne možnost zničit celou nepřátelskou základnu.
Ants Warriors Defense
Strategie - 77x
Zajímavá strategická online hra ve stylu tower defence a vysílání jednotek. Tentokrát budete pomáhat mravencům v jejich boji s konkurenčními jednotkami. Hra vás nepochybně zaujme nejen svou grafikou.
Pandemic 2
Strategie - 3x
Pokuste se zničit všechny obyvatele na naši planetě Zemi. K tomu vám poslouží bakterie, paraziti a viry. Snažte se je rozšířit mezi obyvateli pomoci pitné vody a dalších zdrojů, aby co nejdříve všichni umřeli.
City Siege 2 - Resort Siege
Strategie - 30x
Bojůvky ve městě na vás čekají v této superhře. Již druhý díl přináší řadu vylepšení. Špatní hoši jsou ve větším množství, vy máte více jednotek na výběr (nově je zaveden špion, veteráni a převoz jednotek). Záporňáci mají navíc tanky a vrtulníky. Nebude to lehký boj.
Strategy Defense 2
Strategie - 26x
Strategy Defense 2 už jak název napoví je druhý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
Tower defence cars galaxy
Strategie - 22x
Jste připravení na tento ultimátní boj? Musíte ubránit veškeré tyto planety před solárním systémem před nepřáteli, kteří se snaží převzí celou galaxií. Dokažte, že vy jste ten hrdina a ubraňte se před nepřáteli.
Legend of the Void 2
Strategie - 23x
Vymakaná akčně strategická tahovka, ve které se se svým hrdinou utkáte s hordou kostlivců a jiných temných sil. Sbírejte různé předměty, které vám pomohou v boji a nezapomeňte na vylepšování postavy.
Ice Cream Shop Management
Strategie - 27x
Ice Cream Shop Management si oblíbí především dívky a malé slečny, které rády hrají strategické hry s tématem provoz restaurace a virtuální zaměstnání. Vaším úkolem je obsloužit všechny zákazníky co nejrychleji jen budete moci. Všichni dostali chuť na super chutnou zmrzku.
Burger Restaurant 2
Strategie - 14x
Pokračování úspěšné superhry Burger Restaurant. Opět se setkáme s mladou hrdinkou, která si otevřela vlastní restauraci s prodejem hamburgerů. Podaří se vám úspěšně vyřídit všechny objednávky od hladových zákazníků?
Duels Defense
Strategie - 24x
V této online hře se budete bránit před nájezdy nepřátel. Jejich síla každým kolem vzroste. Proto se pokuste rozestavět obranné věže kolem příjezdových cest tak, aby jste se i jejich vzrůstající síle ubránili.
Bubble Tower Defense
Strategie - 23x
K dispozici máte do začátku padesát zlatých mincí, za které si musíte nakoupit obranu, abyste mohli čelit nepřátelům. Ti přicházejí ve vlnách a postupem času se zvyšuje obtížnost. Za likvidaci bublinek obdržíte další peníze, jež použijete pro stavbu nové obrany. Pokud některá z bublinek unikne, ztratíte jeden život.
Micro Life - starejte se o mikropotvůrky
Strategie - 21x
Hra Micro Life vás zavede do života malinkých potvůrek. Vaším úkolem je starat se o ně, krmit je, chránit před hladovými nepřáteli a hýčkat je, aby vám neutekly. Když pidi stvoření trochu povyrostou, nakladou jedno vajíčko, za které získáte peníze. Život mikrozvířátek je ve vašich rukách! :)
Knight Tactics
Strategie - 26x
Strategická tahová akční hra, ve které musíte porazit všechny protivníky. Zkoušejte různé taktiky, vyhrávejte souboje a získávejte nové vlastnosti pro své jednotky. Hra se ovládá myší, vše je dobře vysvětleno a znázorněno. Intro přeskočíte kliknutím na blikající ikonu.
Xeno Tactic 2
Strategie - 21x
Pokračování kvalitní a velice úspěšné akční strategické hry. Xeno Tactic 2 je jedna z nejlepších Tower Defence her, kdy je vaším úkolem zabránit nepřátelským jednotkám projít z jednoho konce bludiště do druhého. Váš úspěch je velmi závislý na zvolené taktice. Důležité je stavět věže na strategická místa a hlavně vylepšovat.
Kingdom Rush Frontiers
Strategie - 24x
Jedna z nejlepších flashových obranných strategií Kingdom Rush v pokračování se jménem Frontiers. Veďte své bojové jednotky proti nepřátelům, kteří se na vás valí ze všech stran.