Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Commander Sister
sponzorované odkazy

Commander Sister

Hrajete online hru Commander Sister

Skvělá strategická hra, ve které musíte zničit všechny jednotky nepřátelského konvoje. Pečlivě rozmístěte obranné věže na strategická místa. Konvoj se objevuje nejen na spodní části mapy, ale také z levé strany, proto se nenechte překvapit. Věže není možné vylepšovat, což hru činí poměrně náročnou.

ovládání hry Commander Sister

myší, viz instrukce ve hře • 3.12 MB • 247x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Castle Guard
Strategie - 7x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.
Imperium 2
Strategie - 25x
Hodně dobrá a propracovaná strategická online hra plná taktiky a bitev. Vybudujte své silné impérium, ovládejte své občany a řiďte útoky svých vojenských jednotek. Tato hra vydrží na hodiny a hodiny hraní.
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 20x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
Warzone TD
Strategie - 11x
Pokuste se zabránit v průjezdu nepřátelským jednotkám. K tomu, aby jste to dokázali, musíte postavit obranné zbraně na pláň. Jenže předem nevíte odkud vaši nepřátele přijedou. A právě tohle dělá tuto hru jedinečnou.
Penguins Attack 3
Strategie - 49x
Snažte se v této super hře zastavit invazi tučňáků, kteří chtějí vládnout celému světu. Rozestavete proto veškeré střílecí věže podél trasy, kde budou chodit a snažte se je zneškodnit dřív, než bude pozdě.
Tesla Defense 2
Strategie - 50x
Legendární vynálezce Tesla se dostal do potíží. Na jeho věž útočí horda nepřátelských jednotek. Pomozte mu v obraně a v přežití. Ve hře nechybí akčnost, napětí, bonusy, upgrady a hlavně solidní porce herní zábavy.
Random Defence
Strategie - 19x
Pěkná strategická online hra postavená na principu "Tower Defence". Vaším úkolem je rozestavět obranné věže tak, abyste zábránili průchodu nepřátelských jednotek. Důležité je neustále upgradovat věže.
Paladog
Strategie - 57x
Hra se skvělou grafikou a skvělou hratelností, to je strategická bomba Paladog. Vaším úkolem bude vést svou neohroženou a dobře vyzbrojenou armádu v boji proti nepřátelům. Nenechejte si nic líbit a poražte zlé mocné síly.
Long Way
Strategie - 39x
Ve hře Long Way se ocitnete na Divokém Západě, kde se všichni museli obávat loupežných přepadení. Dostanete na starost farmu s dobytkem, jenž potřebujete před zlotřilými lupiči ochránit. To provedete taktickým rozmisťováním obranných jednotek podél příchozí cesty. Nesmí proniknout skoro žádný z banditů. Hra má velice širokou nabídku zajímavých zážitků, které můžete prozkoumávat.
PSN Protector
Strategie - 37x
Zajímavá online hra pro chytré hlavy. Ochraňujte servery před různými nebezpečnými programy a viry. Postupně s rozvahou nakupujte upgrady a zastavte invazi zlotřilých virů.
Tinysasters 2 Rise Of The Nexus
Strategie - 29x
Poměrně promakaná strategická super hra, ve které budete budovat svou říši a objevovat nová území. Nejprve postavte malé městečko. V něm nesmí chybět pila na zpracování dřeva a farma na pěstování plodin. Postupem času a vylepšováním stavte nové budovy.
Middle Ages Defense
Strategie - 27x
Rozmístěte kolem cesty vojáky, kteří budou sestřelovat přicházející nepřátele. Musíte rozvážlivě umístit vaší armádu a to tak, aby nikdo přes vás neprošel, protože když se tak stane, tak ve hře končíte.
Island Clash Game
Strategie - 26x
Hry z kategorie obranných věžovek (také tower defense) patří mezi nejoblíbenější herní žánr. I v této online hře budete muset strategicky rozmístit věže, abyste zabránili v postupu nepřátelských jednotek. Podaří se vám projít až do konce hry?
Takeover
Strategie - 55x
Strategická online pecka, která vás zavede do nebezpečného středověku, kde vládnou brutální války a kouzla mocných čarodějů. Vyrábějte jednotky a snažte se dobít nepřátelskou pevnost.
Tortuga Defense
Strategie - 8x
Rozestavte v této super hře vaše věže a pokuste se zničit tyto nepřátelské jednotky. Nesmí vám žádná loď proplout přes území. Dávejte si na to velký pozor. Dostávejte se tak i do dalších úrovní této hry.