Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Commander Sister
sponzorované odkazy

Commander Sister

Hrajete online hru Commander Sister

Skvělá strategická hra, ve které musíte zničit všechny jednotky nepřátelského konvoje. Pečlivě rozmístěte obranné věže na strategická místa. Konvoj se objevuje nejen na spodní části mapy, ale také z levé strany, proto se nenechte překvapit. Věže není možné vylepšovat, což hru činí poměrně náročnou.

ovládání hry Commander Sister

myší, viz instrukce ve hře • 3.12 MB • 461x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Crusade 3
Strategie - 2x
Vydejte se na bojovou misi a uchraňte USA před invazí krvelačných monster. Crusade 3 je hra na principu odstřelování hradu pomocí děla. Na výběr máte hodně typů kanónů, nepřátel, upgradů a hlavně pěknou porci strategické zábavy.
Infectonator : Survivors
Strategie - 18x
Zajímavá originální strategická super hra, která spojuje herní prvky z RTS straregií, tower defense her a management her. Vaším úkolem je vést udatnou skupinu přeživších a zůstat na živu. Snažte se ubránit útočícím zombíkům a najít záchranu.
Dotville deluxe
Strategie - 412x
V roce 200 a.d. jste byli vybráni, abyste vybudovali zemi pro novou civilizaci. Čeká na vás mnoho úkolů a zábavy při snažení se o blaho vašich obyvatel:). Máte na to, stát se novým vládcem?
Crash Town
Strategie - 43x
Prvotřídní online hra na řízení městského provozu. Vaším úkolem je starat se o plynulou a bezpečnou dopravu. Můžete přidávat značky, silniční pruhy a semafory. Správnými změnami docílíte plynulé dopravy bez nehod.
Black Sun Siege
Strategie - 16x
Skvěle zpracovaná tahová strategie, která zaujme rozhodně každého. Na hracím poli máte svůj tým, který je tvořen bojovníky vyznávající čtyři základní živly - voda, země, vzduch, oheň. Správnými tahy a útoky zničte svého soupeře.
Incursion
Strategie - 22x
A máme tady konkurenta pro hru Kingdom Rush! V této super hře budete taktéž bránit cestičku. Přesouvejte své armádní jednotky mezi domečky. Vybírat můžete z velké armády.
Plantasia
Strategie - 39x
V této hře se stanete vílou, která se stará o svou zahrádku. Zvelebněte jí a za pomocí kouzel vysaďte nové květiny. Časem vám vaši záhradu budou chtít zničit škůdci, postavte se jim a nenechte si to líbit.
hra v Unity3D
BATTLE RECRUITS HD
Strategie - 274x
Zdařilá 3d hra v Unity. Hra před vás staví nelehký úkol - vytrénovat svou udatnou armádu a poté zasadit smrtící úder vašemu nepříteli. Podaří se vám vycvičit vojáky tak dobře, aby bez problému zničili objekt útoku?
Evil Nights
Strategie - 14x
Vaším úkolem v této strategické RPG hře je bránit malou vesničku před Zlem, které útočí pouze v noci. Proto se přes den připravujete a snažíte se, aby jste neztratili žádné vesničany.
Expendables 3: TD
Strategie - 175x
Výborná strategická online hra ve znamení filmu The Expendables 3. Vaším úkolem v této tower defense hře je ubránit se všem nepřátelským jednotkám, které se na vás valí.
Youda Farmer 3
Strategie - 49x
Bezvadná farmářská online hra vhodná nejen pro dívky, které obecně mají farma hry rády nejvíce. Zkuste si to, jaké to je vést malou farmičku. Od péče o plodiny až po jejich prodej a investice do zázemí.
Frontline Defense
Strategie - 23x
Další z mnoha skvělých obranných her. V této hře máte opět za úkol zničit nepřátele, kteří se snaží projít Vašim územím. Stavějte různé obranné zbraně, díky kterým nepřátele zničíte. Promyslete si, kam zbraně postavíte.
Viking Warfare
Strategie - 27x
V této hře se skrývá velmi zdařilá strategická online hra ve stylu tower defense. Vaším úkolem bude obrana základny s pokladem. Vystavějte dobře navrženou obranu a odolávejte útokům nepřátelských jednotek.
World Wars
Strategie - 24x
Pokuste se ovládnout celý svět v další světové válce. O vašem vítězství rozhodne hlavně náhoda. Budete totiž o území vašich nepřátel hrát kostky. Kdo hodí větší číslo, ten vyhrává a zabírá území nepřítele.
hra v Unity3D
3D TD
Strategie - 42x
Název této hry hovoří zcela za vše. Jde o 3D hru s herním principem Tower Defense. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se ubránit svou základnu před vlnami nepřátelských jednotek. Je důležité promýšlet, které věže postavíte. Určitě nezapomeňte na zmrazovací a věž proti vzdušným jednotkám.