Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Commander Sister
sponzorované odkazy

Commander Sister

Hrajete online hru Commander Sister

Skvělá strategická hra, ve které musíte zničit všechny jednotky nepřátelského konvoje. Pečlivě rozmístěte obranné věže na strategická místa. Konvoj se objevuje nejen na spodní části mapy, ale také z levé strany, proto se nenechte překvapit. Věže není možné vylepšovat, což hru činí poměrně náročnou.

ovládání hry Commander Sister

myší, viz instrukce ve hře • 3.12 MB • 1311x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Snafu TD
Strategie - 23x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
Ultimate Spaceship
Strategie - 23x
Pěkná vesmírná strategie, ve které vás čeká urputný boj o ovládnutí všech základen. Jako pomocníky budete mít armádu vesmírných lodí, kterým dáte rozkaz obsadit základny. Je tu ale také nepřítel, který chce také obsazovat základny...
Youda Safari
Strategie - 32x
Další kousek z herních hitů od Youda. Tentokrát se podíváme do sluncem vyhřátého safari. Postarejte se o správný chod safari parku a vydělejte peníze na jeho rozšiřování. Dokážete povznést slávu této malé zvířecí rezervace?
Battlefield General
Strategie - 26x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.
Guard of the Kingdom
Strategie - 21x
Zajímavá logicko strategická online hra, ve které se budete snažit ubránit nepřátelským jednotkám. Vaším úkolem je zabránit vojáčkům v postupu a tím ochránit vašeho krále.
Death Row Dinner
Strategie - 58x
Pěkná obsluhovací online hra ze zajímavého prostředí. Stanete se totiž kuchařem ve věznici. Obsluhovat vězně musíte bleskurychle, protože hladový vězeň se brzy může stát vězněm mlátícím vše co je kolem něho.
Resort Empire
Strategie - 72x
Tak tohle je herní pecka pro všechny stratégy. V Resort Empire si budete budovat vlastní hotelové impérium. Nejprve je tu těžký začátek v podobě prázdné budovy, ale postupně, jak budete vydělávat, bude vzkvétat i váš hotel.
Incursion
Strategie - 27x
A máme tady konkurenta pro hru Kingdom Rush! V této super hře budete taktéž bránit cestičku. Přesouvejte své armádní jednotky mezi domečky. Vybírat můžete z velké armády.
Momentum Missile Mayhem
Strategie - 22x
Momentum Missile Mayhem je výborná hra, ve které musíte ubránit váš energetický zdroj. Nepřátelé se na vás hrnou ve vlnách, samozřejmě nesmíte nechat projít ani jednoho. Nejprve máte obyčejné energetické dělo, nicméně později můžete kupovat lepší zbraně a vylepšovat. Hra se ovládá myší (kliknete do oblasti děla, zamíříte červeným paprskem, natáhnutím zvolíte sílu a pustíte tlačítko myši). Momentum Missile Mayhem je náročná hra a taky dost velká. Bude se o déle načítat.
Defend Your King
Strategie - 31x
Jak už název celkem jasně napovídá, půjde v této super hře o cohranu vašeho krále. Na něj útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy proti nim postavte své speciálně vycvičené bojovníky a vyhrajte.
FWG Island
Strategie - 6x
V této výborné hříčce se musíte postarat o svůj milovaný rajský ostrov. Za žádnou cenu nesmíte dopustit, aby byl zaplněn průmyslovými zonamí - vždyť lesy a příroda jsou tak krásné. Postavte obrannou věž a nedovolte se utiskovat.
Quest for Power
Strategie - 6x
Vytvořte si svou armádu a postavte se proti všem sousedním jednotkám. Musíte si dávat pozor, aby Vám nedošly peníze. Ze začátku to bude jednoduché, ale časem přijdete na to, že tomu tak není. Za každého zabitého nepřítele dostanete určitý obnos.
Xeno Tactic 2
Strategie - 24x
Pokračování kvalitní a velice úspěšné akční strategické hry. Xeno Tactic 2 je jedna z nejlepších Tower Defence her, kdy je vaším úkolem zabránit nepřátelským jednotkám projít z jednoho konce bludiště do druhého. Váš úspěch je velmi závislý na zvolené taktice. Důležité je stavět věže na strategická místa a hlavně vylepšovat.
The Challenge
Strategie - 4x
The Challenge je tahová RPG strategie. Všechno co musíte udělat, je řídit vaši jednotku ke konečnému vítězství. V každém kole máte na výběr některou z akcí, od útoku, koncentrace až po obranu nebo speciální útoky.
Ice Cream Shop Management
Strategie - 28x
Ice Cream Shop Management si oblíbí především dívky a malé slečny, které rády hrají strategické hry s tématem provoz restaurace a virtuální zaměstnání. Vaším úkolem je obsloužit všechny zákazníky co nejrychleji jen budete moci. Všichni dostali chuť na super chutnou zmrzku.