Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Flappy Little Pony
sponzorované odkazy

Flappy Little Pony

Hrajete online hru Flappy Little Pony

Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?

ovládání hry Flappy Little Pony

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 757x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
William and Sly
Arkády - 25x
William a Sly jsou nerozlučná dvojice. Kdo by ovšem čekal, že se jedná o dva lidi, ten by se spletl. Jeden z nich totiž je lišák. A právě lišáka si vezmete na starosti a musíte se podívat, proč nefunguje teleport do jeskyně. Tento teleport poté musíte opravit, aby se tam dalo běžně dostat. Proskákejte se přes překážky.
Run Bolt Run
Arkády - 43x
Výborná online hra s pejskem Boltem. To je plošinovka Run Bolt Run. V roli neohroženého psa Bolta jste se vydali na nebezpečnou cestu za záchranou malých bezbranných štěňátek. Překonávejte překážky a hlavně utíkejte, není času nazbyt. Rozhodne super hra pro děti a dívky.
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 43x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 340x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
Mega Boulder Rampage
Arkády - 765x
Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.
Goin Up
Arkády - 30x
Vezměte si pod kontrolu pana Rufuse, se kterým se potřebujete dostat co nejvýše. Cestou narazíte na různé nepřátele, na které stačí skočit, čímž je zlikvidujete. Zabíjejte nepřátele a získávejte jejich lebky. Za posbírané lebky si později v obchodě můžete nakoupit vylepšení, což se rozhodně bude hodit.
Faultline
Arkády - 14x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Angry Birds Ice Cream
Arkády - 225x
Další z plejády Angry Birds her pro všechny hráče. Pokud Angry Birds dosud neznáte, tak jste zřejmě poslední roky žili na jiné planetě :). Vaším úkolem v této hře je sestřelovat zmrzlinu, která je na obloze.
Red Ball
Arkády - 27x
V této hře Red Ball 1 hrajete za malý červený balónek a Vašim úkolem je dostat balónek úspěšně do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Budete se muset vypořádat s mnoha nástrahami, které na Vás v jednotlivém kole čekají. Nebojte se a pusťte se do hry.
FPA World 1 Remix
Arkády - 49x
Her s chlapíkem, který proskakuje bludištěm v podivných kalhotách je už docela pěkná řádka. V tomto remixu můžete zažít nová dobrodružství a skvěle se odreagovat. Zvládnete všechny úkoly a překážky?
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Christmas Village
Arkády - 2580x
Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?
Bee Game
Arkády - 24x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).
Never Lose Rope
Arkády - 26x
S hlavním hrdinou hry Never Lose Rope se podíváte do zvláštně vypadajícího světa. Postavička se pohybuje a má k dispozici lano, se kterým se dokážete dostat na určité typy povrchů. Cestou potřebujete posbírat hvězdičky, za které následně získáte určitý počet bodů. Na cestě do cíle se nachází celá řada překážek.
Jamal
Arkády - 51x
V této skvělé skákací hře hrajete za brouka Jamala, se kterým musíte posbírat všechno ovoce, které se nachází v každém kole. Dávejte si velký pozor, aby jste nespadli do propastí. Můžete se také podobně jako spiderman zachytávat různých okrajů.
Frogger - dobrodružství ve městě
Arkády - 31x
Frogger The City Adventure je další variací na známé "žabičky". Oproti předešlé verzi Frogger je tato minihra lehčí a o kus hratelnější. Určitě se budete dobře bavit. Hra se ovládá šipkama.