Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Flappy Little Pony
sponzorované odkazy

Flappy Little Pony

Hrajete online hru Flappy Little Pony

Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?

ovládání hry Flappy Little Pony

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 124x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Angry Birds Halloween Boxes
Arkády - 125x
Kdo by neznal Angry Birds. Hra, která se hraje jak na mobilech, počítačích tak i na herních konzolích. Princip je jednoduchý - stačí vystřelit ptáčka a snažit se sestřelit všechny halloweenské duchy a strašidla. Jak se vám hra líbí? Pokud líbí, tak ji určitě sdílejte na Facebooku :).
Om Nom Run
Arkády - 51x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Angry Birds Halloween HD
Arkády - 38x
Další z halloweenských zpracování oblíbené fyzikální hry Angry Birds. Tento díl je opravdu stylový a nenechá vás na pochybách, že Angry Birds jsou vskutku legendární hrou. Opět budete vystřelovat různé ptáčky a snažit se zbourat stavbu a zničit prasátka.
Jumping Mac
Arkády - 26x
Vaším úkolem v této online hře je pomoci Gumákovi posbírat všechny diamanty ve 20 levelech, aniž by spadl do ohně nebo jiných nástrah. Dejte pečlivý pozor na odrazy.
Dragon FunFlap
Arkády - 33x
Jednoduchá, ale pekelně chytlavá platformovka, to je Dragon FunFlap. Snažte se sbírat všechny objekty a překonat nejvyšší skore. Na cestě vás samozřejmě čekají nejrůznější bonusy a také záludné překážky. Skákací hra s drakem je tu pro vás.
Tank Mania
Arkády - 17x
Vyberte si těžkotonážní tank a ničte vše, co vám bude stát v cestě. Některé překážky je docela těžké překonat, takže je nejprve zkuste likvidovat svými těžkými zbraněmi. Perfektní hra, která zabaví na pěkně dlouho.
One Screen Hero
Arkády - 26x
Pěkná dobrodružná skákačka, ve které budete sbírat zlaté mince a snažit se prokousat bludištěm až k východu. Po cestě potkáte i několik monster, které bez milosti likvidujte. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Frogger - dobrodružství ve městě
Arkády - 25x
Frogger The City Adventure je další variací na známé "žabičky". Oproti předešlé verzi Frogger je tato minihra lehčí a o kus hratelnější. Určitě se budete dobře bavit. Hra se ovládá šipkama.
Icy Tower
Arkády - 44x
S hlavním hrdinou této hry se nacházíte v podivně vyhlížející věži, kde se snažíte dostat do co nejvyššího možného patra. Skákejte a dávejte pozor, aby hlavní hrdina nespadl zase dolů. Poskakujete po plošinkách, které se po chvíli rozpadnou, takže musíte zároveň postupovat v poměrně velké rychlosti.
Milk And Coffee
Arkády - 24x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 29x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 11x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Cute Monster Jump Game
Arkády - 25x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.
More Baloons
Arkády - 19x
Relativně jednoduchá online hra, alespoň na první pohled. V roli malé opičky budete vystřelovat šipky na balonky. Cílem je prostřelit co možná nejvyšší počet balonků.
When Hogs Fly
Arkády - 21x
Paní Hog byla unesena mimozemšťany a tak se její manžel, pan Hog, rozhodl, že ji zachrání. Vaším úkolem bude dostat se s panem Hogem až do výšin ve vesmíru. K tomu jsou nezbytné peníze na upgrady.