Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Gorilla Grodd Barrels of Peril
sponzorované odkazy

Gorilla Grodd Barrels of Peril

Hrajete online hru Gorilla Grodd Barrels of Peril

Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.

ovládání hry Gorilla Grodd Barrels of Peril

myší, viz instrukce ve hře • 1.58 MB • 1056x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Azul Baronis
Akční hry - 1x
Bezvadná vesmírná hra. Vydejte se skrz vesmír ve své flotile a porazte všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ve vesmírných lodích. Chce to rychlost a přesnost, takže se u této hry určitě nudit nebudete. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti jestli to zvládnete.
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 1x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.
Recoil
Akční hry - 0x
Pěkně poblázněná bojovka, která se odehrává v robotickém světě plném hrůzných strojů, které se tak trochu podobají robotickým psům. Vašim úkolem je všechny je porazit a přežít co nejdéle to půjde.
Temple Guardian
Akční hry - 2x
Pověřili vás úkolem přímo nejvyšší důležitosti. Musíte ochránit posvátný chrám, a to co nejlépe. Nepřátelé už se blíží, a vy musíte postavit kolem cest obranné věže, které by je zlikvidovali, než bude pozdě.
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 1x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 2x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
Boys vs Girls
Akční hry - 1x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.
Double Edged
Akční hry - 3x
Pobijte tady ostatní rytíře. Tato super hra obsahuje několik zábavných úrovní, které musíte dokončit. Tak se do toho dejte a snažte se pozabíjet veškeré nepřátele v této hře. Pokud chcete, můžete posbírat i nějaké zbraně.
Helistorm 2 Re-Group
Akční hry - 192x
V minihře Helistorm ovládáte bojový vrtulník vyzbrojený kulometem a raketami. Vaším úkolem je ochránit konvoj na jeho cestě na základnu. Svedete těžký boj s nepřátelskými vrtulníky a pozemními jednotkami. Hra rozhodně nepatří mezi jednoduché.
The lost vikings
Akční hry - 0x
Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.
Cubi Kill 3
Akční hry - 828x
Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.
Turn Based Battle
Akční hry - 0x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
Ninja Hunter
Akční hry - 1x
Procvičte si psaní všemi deseti. V této hře se stáváte bojovníkem, který se snaží uchránit svůj chrám před nepřátelskými Ninji. Vašim úkolem je zneškodnit bojovníky pomocí písmenek A - Z. Nad každým Ninjou je vždy nějaké slovo. Zadejte ho na klávesnici a zničte Ninju. Prokousávejte se koly.
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 0x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Raid Mission
Akční hry - 0x
Super hra s policajtama. V roli velitele zásahové jednotky se utkáte s obávanými zločinci. Hra má famózní grafiku a skvělou hratelnost, která vydrží hodiny. Doporučujeme projet tutorial ve hře, protože na první pohled je hra trochu složitější.