Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Gorilla Grodd Barrels of Peril
sponzorované odkazy

Gorilla Grodd Barrels of Peril

Hrajete online hru Gorilla Grodd Barrels of Peril

Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.

ovládání hry Gorilla Grodd Barrels of Peril

myší, viz instrukce ve hře • 1.58 MB • 184x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mr Rager
Akční hry - 2x
Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.
Scarlet Stranger and the Chameleon Castle
Akční hry - 0x
V bojové hře Scarlet Stranger and the Chameleon Castle se vydáte do středověkého prostředí, kde se s rytířem pokusíte zachránit krásnou princeznu. Cestou samozřejmě narazíte na různé překážky a nepřátele, které musíte zneškodnit, aby bylo možné se dostat o něco dále. Nacházíte rozmanité předměty, jež pomohou.
Doomrunner
Akční hry - 0x
Vážně originálně zpracovaná vesmírná střílečka, ve které se svou vesmírnou lodí zlikvidujete nespočet protivníků. Máte k dispozici dokonce 4 typy střeliva, které ale postupně dochází, tak si moudře rozvrhněte použití.
Stealth Hunter 2
Akční hry - 0x
Máme tady hru, ve které musíte se svým hrdinou velice potichu chodit po nepřátelském území a zjístit hned několik věcí. Vyhýbejte se jakémukoliv kontaktu s nepřítelem. Můžete se k němu přiblížit a zlomit mu vaz.
Arcane
Akční hry - 2x
V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.
Sword and Sandals 2
Akční hry - 1076x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Stick Fighter
Akční hry - 2x
V online hře Stick Fighter vás čeká souboj hadrových panáků. Můžete hrát buď dva hráči proti sobě nebo jeden proti počítači. Ovládání hry je pěkně zobrazeno přímo ve hře. Takže první kolo...
Pencak Silat
Akční hry - 0x
Vyzkoušejte si souboje v bojových uměních. Nejprve si vytvořte svou postavu a poté se vrhněte do boje s nejlepšími mistry na světě. Při boji můžete využít i různých zbraní, které si zakoupíte v obchodě.
Staggy 2
Akční hry - 0x
Středověká akční mlátička, ve své čiré podobě, jak ji určitě zažil král Artuš se svými statečnými rytíři kulatého stolu. Nepřátel jistě nebude málo, tím lépe budete muset propracovat svoji obranu.
Driving Demolition
Akční hry - 1x
Pěkná akční onlinovka především pro klučičí hráče. Budete ovládat jeep, s kterým si zahrajete vražednou misi. Rozjeďte se na plný plyn a hupsněte na skupinku vojáků a výzbroje. Ve vhodný okamžik auto odpalte a kochejte se spouští.
Rise of the Zombies
Akční hry - 1x
Mladá dívenka si všimla, že před jejich domem mají sněm zombíci lačnící po jejím mozečku, a po mozečcích její rodiny. Chopila se tedy pistole a věří, že s vaší pomocí přemůže hordy zombíků.
Days 2 Die
Akční hry - 0x
V této hře je Vašim úkolem postavit se zombíkům a nepřijít přitom o svůj drahocenný život. Budete muset všechny zombíky zabít dříve, než zabijí oni Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry. Nudit se určitě nebudete.
Castle Guardian
Akční hry - 111x
Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.
Crash n slash
Akční hry - 1x
Na vaši rodnou planetu útočí různí mimozemšťané a vašim úkolem je ji ochránit, a to za každou cenu. Létejte se svým kosmickým bombardérem kolem planety a sestřelujte všechny útočníky, kteří by se byť jen přiblížili.
Naruto Blast Battle
Akční hry - 54x
Pěkné zpracování legendární hry Bomberman ve stylu komiksu Naruto. Tuto super hru můžete hrát dva na jednom počítači a dobře se pobavit. Snažte se důmyslně pokládat vybuchující nože a přemoci nepřítele.