Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Gorilla Grodd Barrels of Peril
sponzorované odkazy

Gorilla Grodd Barrels of Peril

Hrajete online hru Gorilla Grodd Barrels of Peril

Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.

ovládání hry Gorilla Grodd Barrels of Peril

myší, viz instrukce ve hře • 1.58 MB • 276x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Western Blitzkrieg - super střílečka
Akční hry - 25x
Zahrajte si na Ramba a pouze s vaší výzbrojí pokoste všechny nepřátele. V oblasti, kde budete vysazeni, jde opravdu do tuhého. Proti vám stojí dlouhá nepřátelská linie, kterou se musíte prostřílet. Na pomoc máte pistoli a samopal. Boj vám usnadní různé bonusy v podobě doplnění energie a munice. Dávejte dobrý pozor na miny.
Tequila Zombies
Akční hry - 29x
Hry se zombie v hlavní roli bývají velice populární, a proto vznikla i hra s názvem Tequila Zombies. Dostanete na starost osamoceného válečníka, jenž se chystá zlikvidovat všechny nemrtvé, kteří by se mu dostali do cesty. Nejedná se o úplně jednoduchou úlohu, protože jejich počet postupem času vzrůstá.
staggy the boyscout slayer 2
Akční hry - 2x
Jako statný bojovník se budete muset v této nechutné hře vypořádat s vesničany, kteří na Vás útočí mnohdy i holýma rukama. Vaše výhoda je ta, že máte meč, kterým můžete vesničany zničit. Jak to uděláte záleží jen na Vás. Takže se pusťte do hry.
Laser Blast
Akční hry - 29x
Sestřelte s vaším robotem tyto nepřátelské jednotky, které létají nad vámi. Vaším úkolem je zničit tyto nepřátele. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, aby vás nesestřelili dřív než vy je.
Mass Mayhem 3
Akční hry - 23x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
Awesome Planes
Akční hry - 7x
Projděte si tutoriál této hry, tam vám vysvětlí, jak se stíhačka ovládá. Dejte se do toho a snažte se udělat vše pro to, abyste zničili veškeré nepřátele a to jak pozemní, tak i ve vzduchu. Je to skvělá super hra.
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 31x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Counter-Snipe
Akční hry - 31x
Ve světě sniperů není místo na druhou šanci. Pokud uděláte chybu, je to obvykle vaše poslední chyba v životě. V této hře je vaším úkolem zničit nepřátelské snipery dříve než vás objeví.
Zenon Mega Blast
Akční hry - 1x
Parádní střílečka v klasickém stylu jak to známe z legendárních počítačů Atari a Amiga. Ovládáte raketu a střílíte po všem co se na vás řítí. Sbírejte bonusy pro štít a lepší zbraně.
Coffee Break Hero
Akční hry - 20x
Pokuste se v této super hře probojovat proti nepřátelským hrdinům. V ruce držíte meč a štít se kterým budete odvrácet útoky nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Super soldier
Akční hry - 1x
Výborná válečná bojovka, ve které si dosyta zastřílíte v různých tancích, vrtulnícíh ale i ze své pušky. Vašim jistě nelehkým úkolem bude porazit všechny nepřátele a dostat se až na úplný konec úrovně.
Last Line Of Defense
Akční hry - 15x
Luxusní střílečka se zombíky. Díky záhadnému viru se svět plní mutanty. Dosud přežila pouze hrstka nešťastníků, kteří se musejí bránit hordám nepřátel. Jedním z nich jste i vy. Vyzbrojte se a koste vlny mutantů. Hra je poměrně těžká, skládá se z 25 vln nepřátel.
Hugo Headshoter
Akční hry - 30x
Hugo je hrdinný voják, který zůstal opuštěný na bitevním poli, ale to mu vůbec nebrání v tom, aby nadělal nepřátelským oddílům pořádné škody. Nepřátelé přichází z levého okraje a vaším úkolem bude je jednoho po druhém likvidovat, aby se nedostali k obranné linii. S postavičkou klidně můžete pohybovat.
A Stick and his Kitten
Akční hry - 23x
Hrdinovi v této online hře ukradli jeho milované koťátko. Vaším úkolem je v každé úrovni porazit určitý počet protivníků a nakonec osvobodit své kotě.
FWG Knight 2
Akční hry - 32x
Temné síly se rozhodly zaútočit na království! To nesmíte připustit. Nenechte nepřátele vítězit a vydejte se jim vstříc se zbraní v ruce. Vezměte si na starost obrněného rytíře, který se postupem času se získanými zkušenostmi dokáže zlepšovat, aby na kvalitní nepřátele vůbec stačil. Zlepšují se i zbraně.