Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Gorilla Grodd Barrels of Peril
sponzorované odkazy

Gorilla Grodd Barrels of Peril

Hrajete online hru Gorilla Grodd Barrels of Peril

Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.

ovládání hry Gorilla Grodd Barrels of Peril

myší, viz instrukce ve hře • 1.58 MB • 601x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
KOF: Wing EX
Akční hry - 34x
Vyberte si oblíbeného bojovníka z King of Fighters a nebo ze Street Fighter. Vrhněte se hned do turnaje a předveďte své nejlepší kousky z bojových umění.
Yan Loong Legend
Akční hry - 10x
Luxusní akční záležitost, ve které budete v roli malého bojovníka kosit hordy nepřátel. Kromě bojů budete i sbírat cenné knihy a jiné bonusy. Budete potřebovat skvělý postřeh a možná i trochu štěstí.
World domination battle
Akční hry - 32x
WDB je skvěle hratelná, ale hlavně neskutečně zábavná hra. Ve hře je mnoho vtipných animací a zvuků, rozhodně se budete hodně dlouho smát. Vtipnější souboje jsem ještě neviděl:).
hra v Unity3D
Crash it Smash it 2
Akční hry - 33x
Oblíbený lehce brutální herní hit je tu s druhým dílem. Přináší nové 3D a samozřejmě řadu nových úrovní. Vaším úkolem bude ničení, totální ničení. A kt omu ještě přibyla možnost kupovat lepší auta, která poskytnou skutečně masivní destrukci.
Zombie Horde 2
Akční hry - 27x
Pokračování akční online hry, ve které se budete bránit útoku krvežíznivých nemrtvých. Po úspěšně zvládnutém útoku můžete vylepšit nebo koupit nové zbraně. Hra se ovládá myší, mezerníkem použijete druhou zbraň, klávesou R nabíjíte.
Territory War
Akční hry - 25x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
hra v Unity3D
Boom Boat 2
Akční hry - 48x
Výborně zpracovaná 3D online hra v technologii Unity3D. Zahrajete si velitele válečného člunu, kterým budete ničit podvodní nepřátelské jednotky.  Podaří se vám rychle pustit bomby a zničit vše co je na dně?
Mario Beatdown
Akční hry - 36x
Ubraňte se před útočicími nepřátely. Pokuste se svůj hrad zachránit a ukažte všem želvám, kdo je v této hře pánem. Mário se v super hře vrací zpět na výsluní a má skvělou kondici. Sami uvidíte, že hra vás bude bavit.
Ultraman Space Battle
Akční hry - 39x
Poksuste se v této super hře zneškodnit veškeré mechanické nepřátele. Hrajete za robota, který má několik schopností, tak je používejte proti těmto nepřátelům a vyhrajte každou úroveň. Tak se do toho dejte.
Samurai Asshole
Akční hry - 21x
Váš mistr byl pozván na slavnostní oběd, kde se bohužel udusil kuřecím stehnem. Vy, jako jeho samurajský žák, musíte svého mistra pomstít a zlikvidovat tři duchovní vůdce.
hra v Unity3D
Evolution Multiplayer SciFi Shooter
Akční hry - 51x
Zahrajte si 3d superhru, která se odehrává kdesi v daleké budoucnosti, kdy je svět plný bitev. Tato sci-fi střílečka je vytvořena v Unity3D a nabízí celou řadu vychytávek, je dobře hratelná a zabaví vás na dlouho.
Drakojan skies
Akční hry - 22x
Drakojan Skies je letecká vojenská hra, ve které nasednete do svého letounu a vydáte se naproti silnému nepříteli. Grafika je na úrovni, takže detailně uvidíte rozpadat se nepřátelské stíhačky. Pozor ale na svoji, tu rozbít nesmíte.
Zombie Typocalypse
Akční hry - 7x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
Worm Madness
Akční hry - 28x
Zahrajte si na hladového megačerva, který je tak trochu jako Otesánek - sežere vše, na co přijde. Takže na nic nečekejte a vydejte se na opravdové hody, ovšem dávejte pozor na několik stvoření, která vám mohou ublížit.
hra v Unity3D
Astro Buster
Akční hry - 31x
Arkádová obranná střílečka, která se odehrává ve vesmíru. Vaším úkolem bude ochránit planetu Zemi před asteroidy a kometami. Otestujte svůj postřeh a schopnosti. Hra je pěkně zpracovaná v 3d Unity.