Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Gorilla Grodd Barrels of Peril
sponzorované odkazy

Gorilla Grodd Barrels of Peril

Hrajete online hru Gorilla Grodd Barrels of Peril

Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.

ovládání hry Gorilla Grodd Barrels of Peril

myší, viz instrukce ve hře • 1.58 MB • 324x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ninja Stealth: Chapter 1
Akční hry - 0x
Neohrožený bojovník ninja se vydává na dobrodružnou výpravu a pokusí se zlikvidovat veškeré nepřátele, kteří by se mu dovolili postavit do cesty. Vezměte si skvěle vycvičeného válečníka na starost a doveďte ho k velkým vítězstvím. Proti sobě máte poměrně zkušené nepřátele, ale jistě na ně najdete účinné útoky.
Thug
Akční hry - 0x
Vydejte se do pouličních šarvátek s hrou Thug. Dostanete se do opravdu nebezpečných střetů s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Boje probíhají ve čtvrti, kde byl váš domov, a proto se rozhodnete, že si svůj domov vybojujete pro sebe. Dejte se na pochod a zaútočte na každého, kdo by se vám postavil do cesty.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 0x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Pirates Adventure
Akční hry - 0x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
Mercenaries 2
Akční hry - 1x
Byl ukraden kufřík s tajnými informacemi a vaší úkolem bude ho najít v roli tajného agenta. Spousta nepřátel vám v tom bude chtít zabránit. A tak vám nezbývá nic jiného než proti nim použít své zbraně.
Fight fight 2
Akční hry - 1x
Další z her typu Mortal Kombat nebo Tekken. Stejně jako v těchto nesmrtelných klasikách si vyberete postavu, úroveň obtížnosti a dáte se do boje. Jenom vítěz vyjde z této bitvy živý, tak si dejte pozor.
Bomber Wings
Akční hry - 3x
V této hře budete ovládat bombardér se kterým musíte zničit veškeré nepřátelské jednotky na zemi. Tak se do toho pusťte a snažte se pořádně vzlétnout a dokázat to. Snažte se zničit veškeré nepřátele.
War games
Akční hry - 0x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
Dragon Age Legends - Remix
Akční hry - 1x
Luxusní akční superhra Dragon Age Legends. Chopte se své zbraně a rozsekejte vše, co vám stojí v cestě za vaším vítězstvím. Hra má super grafiku, dá se hrát dlouhé hodiny a není tolik těžká, ikdyž procházka rájem to nebude.
Hack Slash Crawl
Akční hry - 0x
Skvělá akční bojovka pro drsnější hráče. Ovládejte svého udatného bojovníčka a ničte všechny nepřátele. V této superhře na vás čeká mnoho soubojů, u kterých využijete i předměty, které cestou naleznete.
Territory War
Akční hry - 0x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
Novastrike
Akční hry - 1x
Novastrike těží svůj nápad z klasických stříleček z 80. let, vzdáleně připomíná Space Invaders. Ovládáte svůj malý kosmický koráb, kterým ničíte barevné koule. Občas se na obrazovce objeví čtvereček, který značí bonus.
Bit Dungeon
Akční hry - 0x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Spellstorm
Akční hry - 2x
Učení mistři zadali těžký úkol, který musíte splnit. Stojíte před temnou věží, kde potřebujete zničit síly chaosu. Autoři vás postupně dostanou do děje a osvojíte se základní prvky ovládání díky jednoduchému průběhu. Postupem času se ale obtížnost rapidně zvyšuje, takže se postavíte do cesty velkému množství nepřátel.
hra v Unity3D
Crash it Smash it 2
Akční hry - 0x
Oblíbený lehce brutální herní hit je tu s druhým dílem. Přináší nové 3D a samozřejmě řadu nových úrovní. Vaším úkolem bude ničení, totální ničení. A kt omu ještě přibyla možnost kupovat lepší auta, která poskytnou skutečně masivní destrukci.