Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Gorilla Grodd Barrels of Peril
sponzorované odkazy

Gorilla Grodd Barrels of Peril

Hrajete online hru Gorilla Grodd Barrels of Peril

Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.

ovládání hry Gorilla Grodd Barrels of Peril

myší, viz instrukce ve hře • 1.58 MB • 75x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mario adventure
Akční hry - 38x
Náš hrdina Mario je zpátky se vší parádou. Přinášíme vám jeho další dobrodružství v zábavné akční skákačce se spoustou nepřátelských zrůdiček. Sice s trochu starší grafikou, ale pořád skvěle hratelné.
Ruperts Zombie Diary
Akční hry - 17x
Temné síly se pomalu dostávají k moci a zombie se řítí na město Londýn. Rupert se jim pokusí postavit a zabránit v ničení krásné britské metropole. Pomozte mu v jeho akci proti ničemným nemrtvým. Postupem času narazíte na nové typy nemrtvých, které jsou opravdu silné a jen tak je nezastřelíte. Hra vypadá celkem dobře.
War games
Akční hry - 15x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
Twilight-Valkyrie
Akční hry - 8x
Zastřelte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran vesmíru. Dokážete se dostat až na konec této hry? Záleží jen na Vás, jak šikovní budete. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
Killing Road
Akční hry - 46x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Tomb Defender
Akční hry - 24x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Armada Tanks
Akční hry - 11x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 19x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Zombies in Space
Akční hry - 39x
Zombíkovská střílečka plná akce, střeliva, astronautů a tajemné atmosféry. Pusťte se do boje s krvelačnými nemrtvými tvory, kteří baží po vašem mozečku. Střílejte přesně a vylepšujte svůj arzenál.
Ultimate Assasin
Akční hry - 18x
Chcete-li se alespoň na chvíli vžít do kůže nájemného zabijáka, pak ve hře Ultimate Assasin můžete. Nejedná se o nijak skvěle graficky zpracovaný kousek, nicméně hratelností je na hodně dobré úrovni. S černou tečkou se potřebujete dostat vždy ke svému barevnému cíli, ale cestou narazíte na nebezpečné nepřátele.
Stop GMO 2
Akční hry - 42x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 35x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
Smo Arena Fighter
Akční hry - 14x
V této skvělé hře si můžete vybrat jestli chcete bojovat proti mnoha nepřátelům nebo se pokusit co nejdéle přežít. Vyberte si z mnoha stylů boje a snažte se vydržet co nejdéle. Za každý odehraný zápas získáte určitý počet peněz, díky kterým si budete moct vylepšovat své zbraně.
Nude Hunter
Akční hry - 13x
Snažte se v této super hře sestřelovat veškeré ptáčky. Sestřelte všechny ptáčky a získejte tak peníze, které pak zůžitkujete při nákupu některých vylepšení v této hře. tak se do toho dejte.
Warfare 1944
Akční hry - 40x
Rok 1944 patřil mezi nejdůležitější roky celé druhé světové války. Bojové běsnění tohoto roku si můžete vyzkoušet díky této hře. Zahrát si lze na straně Američanů, ale do boje se můžete pustit i na straně Německa. Ve hře se setkáte s dobýváním i bráněním území. Hra je poměrně komplikovaná, takže pro začátek je vhodné si zkusit tutorial.