Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Batman Defend Gotham
sponzorované odkazy

Batman Defend Gotham

Hrajete online hru Batman Defend Gotham

V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.

ovládání hry Batman Defend Gotham

myší, viz instrukce ve hře • 6.91 MB • 117x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
War games
Akční hry - 2x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
Madness Hydraulic
Akční hry - 7x
Klasická výtečná střílečka pro kluky. Postavte se hordě nepřátelských jednotek a vydejte se do bludiště, kde na vás čeká celkem 40 suprových úrovní. Po každé úrovni nezapomeňte směnit peníze za životy a vylepšení.
Dump Escape
Akční hry - 4x
Hra Dump Escape je poměrně netradiční, protože dostanete na starost postupně hned trojici různých postav. Každá se pohybuje v jiném živlu a tak se ocitnete ve vzduchu, ve vodě, ale i na souši. Musíte se pokusit dostat co nejdál, přičemž sestřelujete nepřátele, kteří proti vámi ovládanému hrdinovi vystupují.
Im The Man
Akční hry - 2x
Loví vás zombíci. Nenechte se zabít a bojujte, jak nejlépe umíte. Pokuste se udělat vše pro to, abyste přežili. Dejte se do toho a pozabíjejte je. Dostanete z nich peníze, za které si poté koupíte nové zbraně.
Intruder Combat Training
Akční hry - 4x
V této hře hrajete za několik vojáků se kterými musíte zabít nepřátele před vámi. Máte omezený počet střel, tak si to hlídejte. Dávejte si pozor na velmi hořlavé látky, protože můžou vybouchnout a vás zabít.
Nude Hunter
Akční hry - 4x
Snažte se v této super hře sestřelovat veškeré ptáčky. Sestřelte všechny ptáčky a získejte tak peníze, které pak zůžitkujete při nákupu některých vylepšení v této hře. tak se do toho dejte.
Fat Warrior 2
Akční hry - 12x
První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.
Operation Graduates
Akční hry - 1x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.
Swords and Sandals
Akční hry - 82x
Jako statečný gladiátor se v hře Swords and Sandals ocitnete uprostřed arény, kde se musíte utkat s řadou nemilosrdných bojovníků sdílejících stejný krutý osud. Tato extrémně zábavná a chytlavá hra vás zavede do světa antických gladiátorských soubojů, kde každý zápas rozhoduje o vašem dalším osudu. S každým vítězstvím získáváte zlato, které můžete investovat do nákupu lepších zbraní a především kvalitnějšího brnění, jehož význam se rychle ukáže jako klíčový pro vaše přežití. Nezapomínejte, že správná strategie a dobře vybavený arzenál jsou základem vašeho úspěchu na cestě k získání titulu největšího gladiátora arény.
Crazy Flasher 3
Akční hry - 1x
Pouliční mlátička jak ji známe. Připomeňme si základní pravidlo - neexistují žádná pravidla. Vyřiďte nepřátele jakýmkoli způsobem, i když to bude třeba nedůstojné, na téhle ulici se na čest nehraje.
CQC
Akční hry - 3x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
Warflash Level Pack
Akční hry - 2x
Máme tady super hru, ve které musíte prozkoumat obrovskou vojenskou základnu a sestřelit opravdu mnoho nepřátel, kteří jsou vlastně ochránci tohoto zařízení. Najděte východ v každé úrovní a hlavně přežijte.
Under The Rubble
Akční hry - 3x
Vyhoďte do vzduchu veškeré zombíky pomocí TNT. Tato hra má skvěle propracovanou fyziku.Váš úkol je jednoduchý.Umístěte TNT na jednotlivé díly na mapě. Musíte zabít veškeré tyto nepřátele.
Hobo 4 Total War
Akční hry - 1487x
Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.
Alien Attack Team
Akční hry - 0x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.