Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Batman Defend Gotham
sponzorované odkazy

Batman Defend Gotham

Hrajete online hru Batman Defend Gotham

V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.

ovládání hry Batman Defend Gotham

myší, viz instrukce ve hře • 6.91 MB • 525x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sprite Smash
Akční hry - 1x
Neobvyklá pixelová akční hra, ve které se dva povedení týpic vydají na souboj s neméně zajímavými týpky. Svého hrdinu ovládáte šipkama a klávesami S,A,D. Je to ztřeštěné, ale zábavné.
Rush Race - řežba na silnici
Akční hry - 2x
Pěkně ostrá akce vás čeká v chytlavé akční hře Rush Race. V roli řidiče supertajného vozu máte za úkol zneškodnit šíleného vědce Villianteho. Než se k němu dostanete, tak vás čeká opravdu nelítostný souboj s nepřátelskými jednotkami.
Zombies in Space
Akční hry - 3x
Zombíkovská střílečka plná akce, střeliva, astronautů a tajemné atmosféry. Pusťte se do boje s krvelačnými nemrtvými tvory, kteří baží po vašem mozečku. Střílejte přesně a vylepšujte svůj arzenál.
Steel Grinder
Akční hry - 1x
Ve hře Steel Grinder si vezmete na starost pěkně vyzbrojený tank, se kterým potřebujete zlikvidovat všechny přijíždějící nepřátelské tanky. Kromě tanků narazíte na různé zaměřené střely, jež potřebujete sestřelit dříve, než by vaše pláty utrpěly poškození. Celkově se jedná o zajímavě zpracovanou tankovou bitvu.
Toxers
Akční hry - 4x
Ostrov Metropolis byl zasažen radioaktivními mutanty. Ke této katastrofě došlo po výbuchu továrny na zmrzlinu. Jako jeden z přeživších musíte vyčistit oblast od mutantů a hlavně přežít.
Battlefield 2
Akční hry - 6x
Supehra Battlefield 2 patří mezi nejlepší akční hry na PC. Tato flashová verze vám představí malou ochutnávku z mapy Strike to Karkhand. Vaším úkolem je střílet po nepřátelích, kteří na vás útočí ze všech stran.
Thing Thing 4
Akční hry - 3x
Pokračování skvělé akční hry s brutálními prvky. Jako vždy se zde potkáte se svým hrdinou, se kterým budete bojovat proti mnoha nepřátelům. Budete vybaven svou věrnou zbraní, se kterou se vám podaří zabít každého.
Balloon Invasion
Akční hry - 2x
Nepřítel shromáždil největší flotilu vzducholodí v historii a rozhodl se s tebou jednou provždy skoncovat. Jak se k tomu postavíš? Rozhodně se nevzdávej, po každém vítězství na tebe čekají příjemné upgrady.
Death Lab
Akční hry - 4x
Další z řady zábavných, logických akčně laděných online her. Zavítejte to tajemné laboratoře, kde na vás čekají desítky nepřátel. Ty budete muset zničit pomocí nejrůznějších zbraní, mezi něž patří i zápalné lahve.
Pour The Fish: Level Pack
Akční hry - 3x
Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel. Tito zombíci vás chtějí sníst, ale vy se nesmíte dát! Vylepšujte neustále své schopnosti. Dávejte si pozor, aby se přes vám tito zombíci nedostali.
Transformer
Akční hry - 6x
Transformers jsou známý komiks a film, který se dočkal zpracování i v rámci počítačových her a jednu si můžete právě vyzkoušet. Dostanete se do boje proti nebezpečným nepřátelům, za jejichž likvidaci si připíšete body na konto. Z robota se můžete klidně přeměňovat na vozidlo a zase zpátky. Zlikvidujte všechny protivníky!
hra v Unity3D
Zombix 3
Akční hry - 1x
Již třetí vylepšený díl akční řežby, ve které budete kosit nekonečné řady nemrtvých monster. Odolávejte útokům zombie a snažte se přežít co nejdelší dobu. Máte silnou zbraň a doufejme, že máte i dobrý skill na střílení.
Star Defence 101
Akční hry - 1x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
Commando
Akční hry - 5x
Hrdinů je na světě málo, a proto bys právě ty měl nastoupit cestu plnou nebezpečí za vysněným vítězstvím. Strach není na místě, vždyť nepřátelé se taky nebojí. Popadni zbraň a vydej se proti nim, čas nepočká.
Doc Ock Rampage
Akční hry - 3x
Máte rádi spider-mena? Tak tohle je hra pro Vás. Hrajete za známého doktora Ock a ničíte vše co vám stojí v cestě. Samozřejmě díky robotickým chpadlům pro vás není problém ani vylez na nějakou tu budovu..