Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Batman Defend Gotham
sponzorované odkazy

Batman Defend Gotham

Hrajete online hru Batman Defend Gotham

V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.

ovládání hry Batman Defend Gotham

myší, viz instrukce ve hře • 6.91 MB • 87x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stick Squad 3
Akční hry - 45x
Třetí pokračování oblíbené superhry, ve které si zahrajete na obávaného snipera z elitních jednotek. Vaším úkolem bude zneškodnit několik cílů. Musíte dobře mířit, ale také přemýšlet, v který moment vystřelíte.
Tank Trouble 2
Akční hry - 44x
Vylepšená verze 2.1 oblíbené tankové hry Tank Trouble. Nejprve zvolíte počet hráčů, kdy každý svůj tank ovládá přes klávesnici. V bludišti můžete vystřelit až 5 střel najednou. Snažte se o to, aby se střela postupně odrazila až k protivníkovi a zničila ho. Nová verze přináší několik novinek.
Army of Destruction
Akční hry - 2x
Na vaši planetu opět zaútočili nezvaní hosté, které zajímá pouze kompletní likvidace vašich měst. Postavte se jim na odpor a odrazte jejich útoky. Nestačí pouze zběsile střílet, je nutné dobře mířit, aby vám neprošel ani jeden nepřátelský voják. Snažte se o headshoty, kterým jednotku sejmete jednou ranou.
Ninja Guiji
Akční hry - 22x
Staňte se stínovým bojovníkem a utkejte se s mnohonásobnou přesilou. Vaším úkolem bude nepozorovaně se přiblížit k nepříteli a poté ho snadno zlikvidovat. Nejlepší je tedy plížit se ze zadu nebo ze stran. Někteří bojovníci vám to však svým pohybem neumožní a budete se s nimi muset utkat tváří v tvář. Při souboji si vyberete jednu ze možných zbraní k útoků a udeříte. Počítač vám podle přesnosti a síly úderu dané zbraně vypočítá, jak váš útok dopadl, což je na akční hru poměrně neakční. Nepřátelé jsou pořád stejní ale podle barvy kimona jsou buď silnější nebo slabší.
Deer Bitch
Akční hry - 23x
Deer Bitch vypadá jako hra s opravdu netradičním nápadem. Dostanete totiž za úkol likvidaci automobilů, ale k dispozici nedostanete žádné tradiční zbraně. Ke zničení aut totiž poslouží divoká lesní zvěř, konkrétně jeleni. Každý z jelenů má své specifické vlastnosti, kterých se musíte pokusit využít ve svůj prospěch.
hra v Unity3D
Air Wars BETA
Akční hry - 32x
Na herním online poli se objevila luxusní 3D akční hra Air Wars, prozatím v beta verzi, která otestuje hratelnost a všechny aspekty hry. Hra je pro více hráčů online, nabízí strhující grafiku a souboje.
Kaboomz 4
Akční hry - 27x
Namiřte s tímto dělem do těchto balónku a odpalte je. Pokuste se udělat vše pro to, abyste je odpálili na co nejméně koulí. Tato hra má celkem 30 úrovní, které se v obtížnosti stupňují. Je to opravdu super hra!
Destructo Tanks
Akční hry - 1x
Zběsilá akční bitva tanků, to je online hra Destructo Tanks. Váš těžkotonážní tank ovládáte klávesami A,W,S,D a myší. Nejprve si prostřílejte cestu přes zábrany a poté směle na soupeře. Zábrany můžete také využít jako krycí místo.
Armada Tanks
Akční hry - 11x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Presidential Paintball
Akční hry - 13x
Pěkně zpracovaný paintball s vysokou hratelností. Vyberte si svého prezidentského kandidáta a vyražte ovládnout Bílý dům. Dobře miřte a nenechte se překvapit, pokud vám dojdou náboje.
Load Up and Kill
Akční hry - 37x
Vyberte si zbraň a sami si ji nabijte. Poté odjistěte a vydejte se do místnosti, kde již na vás čeká vězeň. Vaším úkolem je ho odstřelit jak nejrychleji můžete. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nevystřelili vedle.
Fear Unlimited 2
Akční hry - 2x
Máte rádi krvavé hry? Tak to se Vám bude tato hra jistě zamlouvat. Vašim úkolem je zlikvidovat všechny nepřátele, kteří se na Vás hrnou ze všech stran. Dokážete je všechny zabít dříve, než oni zabijí Vás? Pusťte se do toho a ukažte, co ve Vás je.
Anyway Fish
Akční hry - 811x
Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.
Mass Mayhem 3
Akční hry - 24x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
Strategy Defense 4
Akční hry - 29x
Strategy Defense 4 už jak název napoví je čtvrtý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle jich budete ale mít hned tři. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?