Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Quad Bubble Extreme
sponzorované odkazy

Quad Bubble Extreme

Hrajete online hru Quad Bubble Extreme

Pěkné zpracování známé a na našem webu tolik oblíbené hry Bubble Shooter. Klikejte na bublinky se stejnou barvou a postupně je všechny odstraňte z hrací plochy. Každou úroveň dokončíte až ve chvíli, kdy jsou všechny trubky plné.

ovládání hry Quad Bubble Extreme

myší, viz instrukce ve hře • 1.09 MB • 288x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Slice the Box
Logické hry - 16x
Her, ve kterých rozřezáváte hrací plochu, vyjde čas od času několik. Jednou z nich je i ta s názvem Slice the Box, kde ovšem řezání bude mít za následek vytvoření zajímavého předmětu podle předlohy. Hra po splnění úkolu ohodnotí, jak se podařilo vyplnit stanovený cíl a jestli se předmět podobá původnímu.
Ragdoll Cannon 2
Logické hry - 36x
I ve druhém pokračování Ragdoll Cannon si vezmete na starost vystřelování hadrových panáčků z děla. Potřebujete přesně zamířit, aby se postavička dotkla terče. Ze začátku to nebude příliš obtížné, ale postupně se obtížnost navýší, takže už se do cesty postaví různé překážky. Dávejte pozor, abyste si nezablokovali cestu.
Rumble Ball
Logické hry - 32x
Skvělá oddychová online hra, ve které je hlavním cílem zbourat zdi a vysbírat všechny bonusy. K tomu budete využívat kuličku, kterou odpalujete podobně, jako kdyby jste hráli minigolf.
Save My Tree
Logické hry - 47x
Odstraňte si veškeré překážky, které brání této vodové kuličce k dosáhnutí svého cíle. Pokuste se posbírat veškeré hvězdičky a dostaňte se až do vodovodního potrubí, kde poputuje až ke stromu.
Devils Leap
Logické hry - 30x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
Cyber mice party
Logické hry - 21x
Pěkná logická oddechovka, ve které budete moci naplno projevit svoje umění ovládat zvířata. Přemisťujte různé předměty, které najdete ve své kapse jako mince nebo sirky tak, abyste všechny myši dovedli do cíle.
My Life Is Yours
Logické hry - 18x
Snažte se v této hře převtělovat za jiné bytosti a stále se dostávat přes veškeré překážky, které vám tato super hra připravila. Do míst, kde je nakreslená ruka, tak tam se většinou posunete. Musíte se dostat do dveří.
Ranch Connect 3
Logické hry - 69x
Pokud jste fanoušky kuchařského mahjongu a dalších spojovaček, tak vás tato hra příjemně omámí. Budete opět hledat dvojice stejných obrázků, na kterých jsou tentokrát zvířata. Dokážete vyčistit celé pole?
Dragon Quest
Logické hry - 40x
Před dávnými věky se odehrává příběh hry Dragon Quest. Byla dvojice nerozlučných přátel, jejichž přátelství ovšem skončilo kvůli obrovskému drakovi, který jednoho z přátel unesl a jeho kamarád se mu vydal na pomoc. Právě zde začíná jeho pátrání. Pomozte mu v jeho úkolu a dávejte pozor na nebezpečné předměty a situace.
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 47x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
Protect Tommy
Logické hry - 27x
Tommy je hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o modrou hlavičku s brýlemi, na kterou útočí různí nepřátelé. K dispozici dostanete několik obranných ocelových plátů, které můžete umístit kolem Tommyho, aby se k němu zloduši nedostali. Ze začátku se jedná o jednoduché řešení, ale postupem času se obtížnost navyšuje.
Monkey Happy Talisman
Logické hry - 43x
Další díl husťácké opičí série. Tentokrát se děj odehrává ve vesničce Swampville, což je místo, kde jsou opičky opravdu smutné. Musíte najít talisman, který má čarovnou moc udělat všechny opičky šťastnými.
The Sweet Menace
Logické hry - 32x
Cílem logické hry The Sweet Menace je zničení protivníků, kteří se ukrývají v hradu. Na vás je správně zamířit a zničit hrad a s ním i nepřátele. Podaří se vám naladit skvělou mušku a dát do rány správnou sílu?
Domihammi
Logické hry - 41x
Hlavním hrdinou následující hry je hodný chlapík jménem Hammi. Po okolí se nachází roztroušené kostky domina a zlaté hvězdičky, které za zapotřebí posbírat v co největším možném množství. Hammi má u sebe kladivo, s nímž praští do první kostky domina a potřebujete, aby všechny kostky domina popadaly.
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 25x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.