Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Quad Bubble Extreme
sponzorované odkazy

Quad Bubble Extreme

Hrajete online hru Quad Bubble Extreme

Pěkné zpracování známé a na našem webu tolik oblíbené hry Bubble Shooter. Klikejte na bublinky se stejnou barvou a postupně je všechny odstraňte z hrací plochy. Každou úroveň dokončíte až ve chvíli, kdy jsou všechny trubky plné.

ovládání hry Quad Bubble Extreme

myší, viz instrukce ve hře • 1.09 MB • 91x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rolling Hero 2
Logické hry - 31x
Pokračování úspěšné fyzikální hry Rolling Hero. Cílem je dostat hlavní postavičku do portálu, který vás přenese do další úrovně. Musíte využít logické schopnosti a znalosti fyzikálních zákonů. Hezky zpracované.
Keep the Balance
Logické hry - 18x
Dokážete udržovat rovnováhu a dohlédnout na to, aby se nezbortila vámi vybudovaná věž? Jestliže si myslíte, že na tom nic není, pak neváhejte a vyzkoušejte si hru s názvem Keep the Balance. Dostanete na každou z úrovní předem určené tvary, které potřebujete poskládat na sebe, aniž by se výsledná stavba nezhroutila.
Rescue a Chicken 2 - zachraňte kuře
Logické hry - 29x
Luxusní logická hra hrající si s fyzikálními zákony. Ve hře je hlavním a jediným cílem zachránit malé kuřátko před jeho zkázou. Otestujte své smysly a schopnosti v této báječné chytlavé superhře. Ideální gameska do kanclu, když není co dělat ;)
Deep Diver
Logické hry - 32x
Na začátku hry se člověk potápí na dno oceánu, kde narazí na kousek papíru v láhvi. Po bližším prozkoumání zjistí, že se jedná o část mapy, ale hodily by se i další kousky, a proto se vydá hledat další díly. Pomozte s hledáním pokladů a různých dalších věcí pod mořskou hladinou. Dokážete vyřešit všechny mise?
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 28x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.
Izzi
Logické hry - 24x
Maličké hlavičky jsou neustále hladové a potřebují krmit. Vezměte si je na starost a vystřelujte je z kanónu, aby se dostaly ke čtverečkům, jimiž se nakrmí. V každé z úrovní potřebujete naplnit ukazatel, aby se dalo pokračovat dále. Postupem času přibývají barvy potravy a také hlaviček. Musíte k sobě přiřazovat stejné barvy.
Rumble Ball
Logické hry - 18x
Skvělá oddychová online hra, ve které je hlavním cílem zbourat zdi a vysbírat všechny bonusy. K tomu budete využívat kuličku, kterou odpalujete podobně, jako kdyby jste hráli minigolf.
Blockular 2
Logické hry - 37x
Spousta pestrobarevných kostek před vámi už čeká až se je dnes ve hře Blockular 2 pokusíte odstranit. Vždy musíte mít u sebe více než tři stejnobarevné kostky
Ice age 2
Logické hry - 93x
Myslím že výborný film Doba Ledová 2 nemusím tady nikomu představovat. Jistě všichni znáte Cida, Mannyho, Diega a ostatní přátele. S nimi se setkáte v této hře, když se je budete snažit osvobodit z ledu.
Polkafriz
Logické hry - 22x
Zajímavá online hra na přemýšlení a drcení mozkových závitů. Vaším úkolem je skládat ledové kostky tak, aby utvořily jednu velkou kostku ledu. Hra je hodně dobře navržená a obsahuje 60 úrovní. Zdoláte je všechny?
Factory Balls 2
Logické hry - 9x
V této hře získáte továrnu na balónky. Ale nemyslete si, že výroba balónku je lehká. Vašim úkolem bude nazdobit balónek podle předlohy. K tomu budete využívat spoustu věcí. Musíte ale přijít v jakém pořadí je využít.
Monkey Go Happy Adventure
Logické hry - 28x
Je tu další část úspěšné herní ságy Monkey Go Happy (2, Marathon, Xmas Time), tentokrát je díl plný dobrodružství. Vaším úkolem bude najít truhlici s hračkami, které opičkám ukradl zlý král. Vydejte se tedy na dobrodružnou cestu a pomocí myši zkoumejte všechno kolem vás. Podaří se vám opičky opět rozveselit?
La Talpa
Logické hry - 14x
Staňte se nezbedným hlodavcem a sesbírejte všechny prémie, které potkáte při vašem útěku před nestvůrami, které se na Vás ženou. V každém kole musíte sesbírat všechny body, jinak se nedostanete do dalšího kola. Takže se pusťte do hry a hurá na obludy.
Fit Position
Logické hry - 8x
Tato logická hra je o tom dostat do předurčených políček, na kterých jsou zobrazeny určité symboly dostat stejnotvárné symboly.Kliknete li na symbol v ohraničení vpustí vám jeden symbol.Hra je časově omezená proto reagujte rychle a přesně.
IQ Ball
Logické hry - 15x
Maličká modrá postavička si stanovila zvláštní cíl. Potřebuje se dostat ke všem červeným terčům. Ty se nacházejí v různých místech, která jsou občas hodně špatně dostupná, takže bude zapotřebí hodně přemýšlet, aby se k nim hlavní hrdina mohl dostat. Naštěstí modrá postavička umí vystřelovat chapadlo.