Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

2048 Flash

Hrajete online hru 2048 Flash

Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.

ovládání hry 2048 Flash

myší, viz instrukce ve hře • 1.92 MB • 23x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Columns Master
Logické hry - 28x
Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).
Tile Turner
Logické hry - 5x
Pěkná logická online hra pro jednoho nebo i dva hráče. Na hrací pole umisťujete své kameny tak, abyste postupně odstranili soupeřovy kameny, případně ho dostali do situace, kdy už nemůže udělat žádný tah.
Marshmallow Picnic
Logické hry - 25x
Pěkná logická skákačka vhodná hlavně pro dva hráče. Pokuste se dostat dva sladké kamarády z lesa přes nejrůznější překážky a pastičky. Důležité je s oběma postavičkami dobře spolupracovat a promyslet herní postup.
Pipol Smasher
Logické hry - 27x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Battleship The Beginning
Logické hry - 27x
Máte v oblibě klasickou hru Lodě? Pokud ano a chcete si vyzkoušet počítačové zpracování, pak neváhejte. Tato hra funguje na velice zajímavém principu a se skvělou grafikou. Nejprve musíte umístit svoje lodě takovým způsobem, aby je protivník neodhalil a následně se snažíte sestřelit oponentovy skryté lodě.
Monkey Go Happy Adventure
Logické hry - 24x
Je tu další část úspěšné herní ságy Monkey Go Happy (2, Marathon, Xmas Time), tentokrát je díl plný dobrodružství. Vaším úkolem bude najít truhlici s hračkami, které opičkám ukradl zlý král. Vydejte se tedy na dobrodružnou cestu a pomocí myši zkoumejte všechno kolem vás. Podaří se vám opičky opět rozveselit?
ColourTris
Logické hry - 14x
Zajímavě pojatý tetris. ColourTris je hra, ve které je vaším úkolem spojit kuličky stejné barvy a různých kombinací barev. ColourTris je zábavná forma hry, jak pochopit teorii barevných schémat a harmonie barev.
Helicopter Touch
Logické hry - 14x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit co nejvíce panáčku na sebe tak, aby se dotkly balancující helikoptéry, která lítá nad mrakodrapy. Ukažte, že máte smysl pro rovnováhu a potrapte se při této skvělé hře. Nudit se určitě nebudete.
Levelgame
Logické hry - 8x
V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.
Thief Assassin
Logické hry - 24x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?
Mahjong Burger
Logické hry - 14x
Velice příjemná logická online hra. Zahrajte si Mahjong v hezkém grafickém provedení. Princip hry je jednoduchý. Uprostřed obrazovky máte různé ingredience, vaším úkolem je spojit vždy dvě stejné.
Goldburger to go
Logické hry - 7x
Zajímavá logická minihra Goldburger to go před vás staví nelehký úkol. Musíte dostat kuličku přes celé bludiště. Po několika pokusech se vám určitě podaří nastavit různé překážky tak, aby kulička dospěla k cíli.
Egg 2 Mom
Logické hry - 15x
Hra s velmi příjemnou grafikou a skvělou hratelností. V hlavní roli se vám představí roztomilý dráček, který se musí dostat k vejci. Dobře přemýšlejte a přesunujte překážky tak, aby se vejce dostalo k dráčkovi.
Happy Dead Friends
Logické hry - 15x
Vaším úkolem je umístit tyto stvoření vedle sebe a to tak, aby se chytli rukami. Počáteční úrovně jsou celkově jednoduché, ale nenechte se tím zmást, protože poté začne přituhovat. Uvažujte, jaké by bylo nejlepší umístění.
Botiada
Logické hry - 17x
Vaším úkolem v této logické superhře je posouvat a nakonec propojit všechny robůtky na ploše. Každá úroveň má několik řešení, záleží na počtu energetických buněk, na kterých budou robůtci umístěni. Velmi pěkná hra na přemýšlení.