Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Space Ball Blaster
sponzorované odkazy

Space Ball Blaster

Hrajete online hru Space Ball Blaster

Velmi pěkná variace na klasickou a megapopulární super hru Zuma. Vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit alespoň trojici stejných kuliček. Dokážete ubránit svou základnu před postupujícími kuličkami?

ovládání hry Space Ball Blaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.71 MB • 131x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ninja Mushroom
Logické hry - 1x
Logická online s malým chytrým ninjou, který však potřebuje vaši pomoc. Přesouvejte bloky tak, aby se ninja dostal k zlatému bloku. Nebude to příliš jednoduché, ale pečlivým promýšlením hry určitě dosáhnete zdárného cíle. Čeká vás neuvěřitelných 40 úrovní.
Cubis Creatures
Logické hry - 5x
Logická online hra, která v sobě spojuje pekelně těžké přemýšlení a známý herní princip spoj tři. Budetesledovat hrací pole ze všech stran a usazovat padající kostky. Velmi pěkná hra.
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 1x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Robolander
Logické hry - 63x
Hlavní postavou v této chytlavé a na přemýšlení náročné online hře je robot. Ten se musí správným herním postupem dostat na plošinku. K tomu je nutné odebírat herní objekty ve správném pořadí. Zdoláte všechny úrovně?
Gunbrick
Logické hry - 0x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Logické hry - 2x
Mini Monkeys přicházejí s již třetím pokračováním této logické gamesky nejen pro děti. Tentokrát budete hledat malé opičky v tajuplném prostředí pirátské lodi. Klikejte různě po hrací ploše a hledejte logické minihry, postupně posbírejte všechny opičky.
Road Blocks
Logické hry - 2x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
Balls
Logické hry - 6x
Zahrajte si proti počítači hru podobnou piškvorkám. Vaším úkolem je docílit toho, aby vaše 4 míčky byly ve vodorovné, svislé nebo diagonální řadě. Celkem návykovka, což oceníte hlavně v práci:).
Shrunken Survival
Logické hry - 3x
Zajímavá webhra na přemýšlení. V den svých narozenin vám kdosi daroval chutný dortík. Po jeho ochutnání jste se však patřičně zmenšili. Tím pro vás začaly těžké časy a pěkné problémy. Dokážete vyřešit hádanky tak, abyste se vrátili do normální reality?
Bayou Island
Logické hry - 0x
Poznejte tajemství ostrova Bayou v této zajímavé logické klikačce v tak trochu retro stylu. Objevili jste se na ostrově a vaším jediným úkolem je najít cestu pryč. Musíte vyřešit řadu hádanek a zjistit celou pravdu o příběhu.
Sheriff tripeaks
Logické hry - 4x
Logická hra se zajímavým nápadem, ve které půjde o odstraňování karet z hracího pole. Princip je jednoduchý ale přece ne tak primitivní. Karta musí vždy být o jednu větší/menší než poslední odstraněná karta.
3D Logic 2 - skvělé pokračování logické hry
Logické hry - 0x
3D Logic 2 je pokračováním oblíbené logické hry, ve které je vaším úkolem spojit políčka stejné barvy na třech stranách kostky. Tentokrát je hra obohacena o hezké pozadí a příjemnou hudbu. 3D Logic 2 je skvělá minihra na osvěžení mozku.
Pyro
Logické hry - 1x
Zapalování ohně může být pořádnou zábavou, o čemž se přesvědčíme ve hře s názvem Pyro. Dostanete totiž za úkol zapálit veškeré pochodně, které najdete v úrovni. Většinou se k nim nedá dostat úplně jednoduše, takže bude zapotřebí pořádná porce logického uvažování, aby se všechna místa rozzářila světlem z ohně.
Rich Mine 2
Logické hry - 2x
Tak v této hře musíte přestřihnout řetězy u koule. Dejte se do toho v této super hře. Musíte sbírat mince a udělat vše pro to, abyste danou kuličku popostrčili na tu správnou stranu, protože jinak nepostoupíte do další úrovně.
Crystal clear
Logické hry - 6x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.