Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Space Ball Blaster
sponzorované odkazy

Space Ball Blaster

Hrajete online hru Space Ball Blaster

Velmi pěkná variace na klasickou a megapopulární super hru Zuma. Vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit alespoň trojici stejných kuliček. Dokážete ubránit svou základnu před postupujícími kuličkami?

ovládání hry Space Ball Blaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.71 MB • 398x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Blox forever
Logické hry - 17x
Zajímavá oddechová hříčka s velkolepou hratelností. Přesouváte pomocí myši kostičky k sobě, aby stejné barvy zmizely. Nenechte ale své kostičky uvíznout, jinak nebudete moci úspěšně dokončit celý level.
Jumping Box
Logické hry - 29x
Maličký čtvereček poskakuje ze strany na stranu a dokáže se přemisťovat přesně podle toho, jakým způsobem ho nasměrujete. Abyste splnili se čtvercem cíl, musíte se dostat na vyznačenou pozici. Čím méně skoků na postup potřebujete, tím více bodů obdržíte na konci úrovně. Autoři připravili slušný počet misí.
Cubrius
Logické hry - 38x
Cubrius je zajímavá logická hra, která si vás získá skvělou hratelností a pěknou grafikou. Úkolem je posunovat krabice tak, aby byly u sebe vždy krabice stejné barvy. Hra obsahuje několik záludných typů krabic a mnoho úrovní.
Go Home Ball
Logické hry - 2x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.
Orange Gravity Level Pack
Logické hry - 20x
Pokuste se dostat toto ovoce do zeleného místa, které vás posune do další úrovně. Dávejte si pozor, aby vám neuletělo někam pryč. Posbírejte v této super hře veškeré mince, které tady jsou. Tak se do toho pusťte.
Christmas Chaos
Logické hry - 31x
V tou pravou chvíli budete muset odříznout lano u tohoto Santa Clause. Ovládejte ho a rozhoupejte. AŽ bude v perfektním úhlu, tak se snažte provaz rozvázat. Tak se do toho pusťte.
Lofty Tower
Logické hry - 33x
Postavte si pořádně vysokou věžičku z jednotlivých kostiček. Dostanete na každou úroveň jiné tvary kostiček, s nimiž se dá různě manipulovat, aby vznikla vysoká věž. V každé úrovni potřebujete splnit požadovaný výškový limit, jinak by se nedalo pokračovat do další mise. Sestavte věž, aby se kostky nerozpadly.
Endless Mahjong 2
Logické hry - 41x
Skvělý mahjong, který vás bude bavit na opravdu dlouhou dobu. Věříme, že to bude nekončíčí oddechová zábava. Vyberte si herní mód a pak už se vrhněte na samotnou hru. Hledejte dva stejné symboly, které však nejsou blokované jinými kameny.
Live Puzzle
Logické hry - 35x
Puzzle patří mezi oblíbené logické hříčky, ale dlouho to vypadalo, že už se do puzzle nic nového přidat nedá. To se ovšem v poslední době zlomilo a tento předsudek již neplatí, o čemž se můžeme přesvědčit právě ve hře Live Puzzle. Sestavovat k sobě totiž musíte kostičky, na nichž se hýbe živý obraz, takže se jedná o velké ztížení.
Tom and Jerry Memory-Happy
Logické hry - 23x
Odstraňte tyto objekty tak, aby se tom a jerry dostali od sebe. Pokud se sami sebe dotknout, tak jste úroveň nesplnili. Tato hra obsahuje celkem 20 skvělý úrovní. Tak se do toho pustťte.
Folds
Logické hry - 29x
V Japonsku vytvořili ze skládání ubrousků skoro umění, kterému se říká Origami. Vznikají tak nejrůznější tvary a právě jejich skládání si můžete vyzkoušet v rámci hry s názvem Folds. Hra automaticky počítá, na kolik procent se hráčovi podařilo splnit zadání. Celkově se můžete těšit na slušnou porci úrovní.
Pipol Smasher
Logické hry - 41x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Tinyverse
Logické hry - 56x
Zdařilá logická online hra, ve které budete kombinovat planety do malých bílých kruhů. Čím více planet, tím je celá hra těžší. Tinyverse je laděná tak trochu do herního retro kabátu, ale je skvěle hratelná a dokonale zavaří váš mozek.
Card Monsters
Logické hry - 26x
Zajímavá karetní online hra, ve které se můžete utkat s hráči z celého světa. Sestavte si postupně balíček ze silných karet a použijte je proti svému soupeři. K vítězství budete muset vyřešit i několik úkolů. Své karty navíc můžete upgradovat a porazit tak snáze své protivníky.
March Zuma
Logické hry - 24x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.