Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Space Ball Blaster
sponzorované odkazy

Space Ball Blaster

Hrajete online hru Space Ball Blaster

Velmi pěkná variace na klasickou a megapopulární super hru Zuma. Vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit alespoň trojici stejných kuliček. Dokážete ubránit svou základnu před postupujícími kuličkami?

ovládání hry Space Ball Blaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.71 MB • 266x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ragdoll Cannon 2
Logické hry - 31x
I ve druhém pokračování Ragdoll Cannon si vezmete na starost vystřelování hadrových panáčků z děla. Potřebujete přesně zamířit, aby se postavička dotkla terče. Ze začátku to nebude příliš obtížné, ale postupně se obtížnost navýší, takže už se do cesty postaví různé překážky. Dávejte pozor, abyste si nezablokovali cestu.
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 25x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 37x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Gravi Jello
Logické hry - 34x
Zajímavá a rozhodně originální online hra tak trochu na téma spojování tří stejných objektů. V této verzi hry navíc můžete herní plochou otáčet. Jediné omezení je v počtu tahů na jedno kolo. Dobře se u hry bavte.
Wuzi chess - piškvorky online
Logické hry - 16x
Ikdyž samotný název napovídá, že půjde o šachy, překvapivě tomu tak není. Logická hra Wuzi Chess představuje totiž klasické piškvorky. Pokud v řadě nebo po diagonále sestavíte 5 vašich kamenů, vyhráli jste. Není to snadné, ikdyž vám k tomu hraje příjemná hudba.
Tile Turner
Logické hry - 17x
Pěkná logická online hra pro jednoho nebo i dva hráče. Na hrací pole umisťujete své kameny tak, abyste postupně odstranili soupeřovy kameny, případně ho dostali do situace, kdy už nemůže udělat žádný tah.
Galaxy Jumper
Logické hry - 15x
Ve hře s názvem Galaxy Jumper se opravdu podíváte do vesmíru. Podivná malá postavička dokáže ve vesmíru klidně poskakovat, aniž by potřebovala nějaké speciální věci. Musíte skákat po jednotlivých planetkách a sbírat přitom všechny možné bonusy. Na závěr se musíte dostat do označené oblasti k přechodu do další mise.
Peppa Pig Tetris
Logické hry - 50x
Jednoduchá online vhodná i pro nejmenší hráče, kteří mají rádi tetris a prasátko Pepinu. Vaším úkolem je skládat padající objekty tak, aby do sebe dobře zapadaly. Jakmile utvoříte plnou řadu, tak se odbourá a vy máte zas o trochu místa víc.
Free The Pharaoh
Logické hry - 15x
V této hře se budete jakožto egyptský stavitel snažit dostat ven červený sarkofág.Pohybujte s nimi než se bude dát vyjmout červený z hrobky.V každém levelu je stále více a více sarkofágů, takže se nade hrou opravdu budete muset zamyslet.
Helicopter Touch
Logické hry - 4x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit co nejvíce panáčku na sebe tak, aby se dotkly balancující helikoptéry, která lítá nad mrakodrapy. Ukažte, že máte smysl pro rovnováhu a potrapte se při této skvělé hře. Nudit se určitě nebudete.
Cube Escape: The Lake
Logické hry - 28x
Pekelně těžká escape hra, která vás dozajista pěkně potrápí. Zničehonic jste se ocitli kdesi u jezera. Vaším úkolem nebude nic jiného než dostat se odtamtud pryč. Klikejte, hledejte předměty, nacházejte řešení a dobře se bavte.
Gems - super logická gameska
Logické hry - 13x
Perfektní logická hra Gems řádně potrápí vaše mozkové závity. Na hracím poli musíte seskupovat alespoň 3 symboly stejné barvy. Tentokrát ale nepůjde o řazení do řady nebo diagonálně, ale tak aby tři symboly tvořily vzájemně trojúhelník. Při každém tahu otáčíte najednou třemi políčky, můžete si zvolit směr.
Submachine 5
Logické hry - 35x
V této hře je Vašim úkolem dostat se z temných zákoutí a spatřit tak denní světlo. Budete muset sbírat mnoho indicií, které Vám ve Vašem putování pomohou. Také se budete muset vypořádat s mnoha nástrahami. Takže se nudit určitě nebudete.
Harry Quantum 2: Unmasked
Logické hry - 13x
Máme tady detektiva, který musí vše vyřešit. Na začátku mu přišel balík s instrukcemi co máte dělat. Jste detektiv, který na to všechno musí přijít. Pokud budete chtít odejít z vaší kanceláře, tak nezapomeňte na kameru.
Amigo Pancho
Logické hry - 34x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.