Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Space Ball Blaster
sponzorované odkazy

Space Ball Blaster

Hrajete online hru Space Ball Blaster

Velmi pěkná variace na klasickou a megapopulární super hru Zuma. Vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit alespoň trojici stejných kuliček. Dokážete ubránit svou základnu před postupujícími kuličkami?

ovládání hry Space Ball Blaster

myší, viz instrukce ve hře • 3.71 MB • 1666x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Harry the hamster 2
Logické hry - 62x
Křeček Harry je malé a mírumilovné zvířátko a o to méně bychom chtěli, aby ho sežral kocour. Nečekej tedy, a postav mu bezpečnou cestičku až do jeho útulného bytečku. Máš pouze omezený čas, tak spěchej.
Clumsy Scientist
Logické hry - 27x
Máme tu jednoho roztržitého vědce, který nás provede velmi zábavnou online gameskou. Ze začátku hry je vědec dost neohrabaný, ale s každým zvládnutým úkolem se zlepšuje. Vyřešíte spolu s ním všechny zapeklité úkoly?
Arcade Lines
Logické hry - 503x
Skvělá logická minihra Arcade Lines Deluxe je již sice trochu starší, ale stojí za to si ji připomenout. Vaším úkolem je na hracím poli seskupit vždy 5 kuliček stejné barvy, a to vodorovně, svisle, nebo diagonálně.
Trollface Quest Sports
Logické hry - 25x
Zábavná klikačka, ve které hraje hlavní roli blbeček Troll. Ten bere cvičení opravdu vážně, ale pokud se do toho vložíte vy, bude z toho pěkná taškařice. Hra obsahuje mnoho úrovní, ve kterých musíte vyklikat správný postup.
Orcs Attack
Logické hry - 40x
Zajímavý zástupce online her ve stylu Angry Birds. Nevystřelujete však ptáčky z praku, ale vaším nástrojem je dělo. Cílem je zničit vojáčky, kteří se ukrývají v pevnosti. Různé střely mají různé účinky, proto postup dobře promyslete.
Christmas Solitaire
Logické hry - 31x
Vánoční doba se přibližuje každým dnem a s ní se vyrojila celá řada her, které se tématicky zařazují do stejné kategorie. Nejinak tomu je i s hrou Christmas Solitaire, kde se snažíte zbavit veškerých karet a zařazujete je na předem určená místa takovým způsobem, aby na sebe navazovaly. Hra se řadí k zajímavým karetním hrám.
Connect It
Logické hry - 64x
Jak již název hry Connect It napovídá, potřebujete pokaždé něco spojit. Spojujete složitý mechanismus díky různým udělátkům. Logicky potřebujete umisťovat všechny předměty, které máte k dispozici, aby se dala dokončit úroveň. Ze začátku ještě vše půjde hladce, ale postupně se navyšuje úroveň obtížnosti.
Sleep the Dog
Logické hry - 35x
Divocí psi zaútočili na lidi! To samozřejmě jako ochránce spravedlnosti nemůžete dopustit, a proto se vydáte na výpravu, kde se pokusíte všechny psy zneškodnit. Samozřejmě, že je nebezpečné, se k takovému rozzuřenému psovi jen přiblížit, a proto musíte vystřelit na psa z větší dálky uspávací injekcí.
Doodle God
Logické hry - 48x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
Hitman
Logické hry - 35x
Nepříliš graficky dokonalá, nicméně velice zajímavě hratelná. Tak by se dala charakterizovat hra Hitman, kde prověříte přesné míření, ale i logické uvažování. Dostanete na starost kovboje, se kterým se pokoušíte sestřelit veškeré nepřátelsky naladěné střelce. V cestě máte různé překážky, kterých se ovšem dá i využívat.
Rainforest Solitaire
Logické hry - 64x
Zahrajte si chytlavou klasickou karetní hru solitér, tentokrát typ Tri Peaks. Jako atmosféra poslouží tropický les, který vás nepochybně popostrčí k netušeným výkonům. Srovnejte postupně balíčky karet a dohrajte hru co nejrychleji.
Dino Shift
Logické hry - 29x
Sbírejte veškeré čtverce v této hře. Vašemu dinosaurovi budete muset měnit barvu kůže, abyste sesbírali veškeré čtverce. Na začátku hry vás zaučí, jak máte vše ovládat. Je to opravdu super hra.
Civiballs 2
Logické hry - 23x
Snažte se rozřezat veškeré řetězy na kterých visí kuličky. Snažte se udělat vše proto, aby se vám podařilo dostat kuličku stejné barvy na do nádoby. Hra má několik úrovní na třech území Země.
Glide
Logické hry - 19x
Pokuste se odpálit disk na takovou stranu, kde přejedete přes stejnou barvu, jakou máte disk. Kruh se musí rozsvítit, abyste se mohli dostat do dalších úrovních hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Nimble Knight
Logické hry - 20x
Velmi dobrá logická super hra, ve které budete se svým hrdinou posouvat kameny s cílem dostat se ven. Nebude to tak snadné, protože na vás číhají monstra, nezvyklé kameny, výtahy, trámy, pily a nechybějí ani smrtelné pasti.