Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Balloon in a Wasteland
sponzorované odkazy

Balloon in a Wasteland

Hrajete online hru Balloon in a Wasteland

Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.

ovládání hry Balloon in a Wasteland

Směrové šipky pro pohyb, myš pro střelbu • 1.91 MB • 83x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mario Beatdown
Akční hry - 32x
Ubraňte se před útočicími nepřátely. Pokuste se svůj hrad zachránit a ukažte všem želvám, kdo je v této hře pánem. Mário se v super hře vrací zpět na výsluní a má skvělou kondici. Sami uvidíte, že hra vás bude bavit.
Flash Element 2
Akční hry - 1x
Tato obranná hra vás vcucne a nepustí. Vyberte si mapu a potom se pusťte do stavění obranných věží kolem cest. Musíte se postarat o to, aby byli vaši nepřátele zastřeleni a nemohli vám ukrást vaše elementy, které potřebujete.
Castaway
Akční hry - 35x
Kvalitních RPG je bohužel jako šafránu a v poslední době jich příliš nevyšlo. Jednou z těch kvalitnějších her v rámci žánru je určitě ta s názvem Castaway. Ujmete se válečníka, kterého vyplavilo moře. Hned po prvním průzkumu narazíte na tvora, který se pohybuje ve vaší blízkosti a bude to vaše zvířátko. Nyní už se můžete vydat vzhůru do boje!
Blade Rampage
Akční hry - 19x
Na začátku hry Blade Rampage dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených postaviček. Postupem času si můžete zvolit i jiný charakter. Poté už se vydáte do akce, kdy se ocitnete v hořící vesnice. Nepřátelští válečníci se nacházejí všude v okolí, takže je musíte likvidovat jednoho po druhém. Můžete se i zlepšovat.
Axe Gang Rampage
Akční hry - 33x
Doslova sekerková mela vás čeká v této chytlavé minihře Axe Gang Rampage. V roli odvážlivce se sekerkou se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Ovládání je trochu neohrabané, ale dá se to zvládnout.
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 15x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.
Krakken Attack
Akční hry - 32x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 32x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
The Sniper
Akční hry - 35x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.
Tailspin
Akční hry - 5x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Ninjaman
Akční hry - 11x
Výborná akční hra, ve které se v roli neohroženého ninji utkáte s nepřátelskými bojovníky. Postavu ovládáte šipkama. Další ovládání je pěkně popsáno přímo ve hře.
Band of Heroes
Akční hry - 32x
Jste připraveni cítit se jako hrdina? Tak tady je hra pro vás. Vedete tým kouzelníků na cestě za ztraceným pokladem. Na vás budou neustále nabíhat noví nepřátele. Přejem vám hodně štestí v této super hře.
Spaceman vs. Monsters
Akční hry - 22x
Tento astrounaut je na různých planetách, na kterých bojujé s těmito monstry. V ruce držíte zbraň. Máte možnost nože, pistole, granátů a dalších věcí, jak tyto monstra zabít. V horní části hry vám ubíhá skóre...
Hobo 7 - Heaven
Akční hry - 28x
Smradlavý Hobo je opět zpátky. Pokuste se tentokrát znepříjemnit život bohovi. Bojovali jste ze satanem a padli jste a dostali jste se tak do nebe. Tento díl je úplně poslední z celé této série.
Ultraman Space Battle
Akční hry - 17x
Poksuste se v této super hře zneškodnit veškeré mechanické nepřátele. Hrajete za robota, který má několik schopností, tak je používejte proti těmto nepřátelům a vyhrajte každou úroveň. Tak se do toho dejte.