Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Whack Your Boss 2
sponzorované odkazy

Whack Your Boss 2

Hrajete online hru Whack Your Boss 2

Každého dospělého, který někdy pracoval, jistě občas naštval jeho šéf. Pokud máte podobný problém a chcete si svoji frustraci vybít ve hře, pak je druhé pokračování hry Whack Your Boss tou pravou volbou, protože se můžete brutálním způsobem pustit do virtuálního šéfa. Existuje několik možností a můžete se je pokusit všechny postupně vyzkoušet.

ovládání hry Whack Your Boss 2

Myš • 3.3 MB • 104x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sky Quest
Akční hry - 12x
Snažte se uchránit svůj holý život a svou loď před útoky nepřátel. Tahle skrolovací střílečka nabízí uspokojivou grafiku a celkem dobře se hraje. Myslíte si, že dokážete překonat všechny nepřátele a vyhnout se střelám?
Robot Shooting
Akční hry - 27x
Ozbrojení roboti útočí na vaší základnu. Vylepšujte své zbraně a ochraňujte je, jak nejlépe umíte. Nepřátele budou chodit ve velkém, takže se připravte na pořádnou přestřelku. Můžete si také změnit zbraň, pokud budete potřebovat.
The lost vikings
Akční hry - 390x
Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.
Scarlet Stranger and the Chameleon Castle
Akční hry - 33x
V bojové hře Scarlet Stranger and the Chameleon Castle se vydáte do středověkého prostředí, kde se s rytířem pokusíte zachránit krásnou princeznu. Cestou samozřejmě narazíte na různé překážky a nepřátele, které musíte zneškodnit, aby bylo možné se dostat o něco dále. Nacházíte rozmanité předměty, jež pomohou.
Ninja Guiji
Akční hry - 23x
Staňte se stínovým bojovníkem a utkejte se s mnohonásobnou přesilou. Vaším úkolem bude nepozorovaně se přiblížit k nepříteli a poté ho snadno zlikvidovat. Nejlepší je tedy plížit se ze zadu nebo ze stran. Někteří bojovníci vám to však svým pohybem neumožní a budete se s nimi muset utkat tváří v tvář. Při souboji si vyberete jednu ze možných zbraní k útoků a udeříte. Počítač vám podle přesnosti a síly úderu dané zbraně vypočítá, jak váš útok dopadl, což je na akční hru poměrně neakční. Nepřátelé jsou pořád stejní ale podle barvy kimona jsou buď silnější nebo slabší.
Dragon Age Legends - Remix
Akční hry - 21x
Luxusní akční superhra Dragon Age Legends. Chopte se své zbraně a rozsekejte vše, co vám stojí v cestě za vaším vítězstvím. Hra má super grafiku, dá se hrát dlouhé hodiny a není tolik těžká, ikdyž procházka rájem to nebude.
Splatters
Akční hry - 24x
Snažte se eliminovat veškeré objekty, které na vás létají. V této super hře musíte sestřelit vše, co kolem vás létá. Sbírejte zkušenosti a body, které se vám budou hodit při vylepšování sami sebe.
Star Rebellion
Akční hry - 19x
V této hře je vesmír ovládán tyrany a prostí lidé hledají svého hrdinu, který by je osvobodil. Staňte se vy tím hrdinou, který povede s tyrany mnoho bitev, porazí je a ukončí tak léta nekonečných muk.
Boxhead The Zombies War
Akční hry - 34x
Předchozí díly akční hry Boxhead se setkaly s velkým úspěchem. Ještě ani nestačily vyhladnout hlavně a už je to pokračování. Tentokrát hodně dobré pokračování. Jedna z nejlepších akčních her.
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 25x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
Moto rush
Akční hry - 1x
Vydejte se na své motorce na nebezpečnou jízdu, která by vás mohla stát i život. Vašim úkolem bude vždy v každém kole dojet do cíle v co nejlepším čase a při tom zlikvidovat co největší počet nepřátel.
Momentum Missile 2
Akční hry - 1x
Tohle je pokračování, které navazuje na i tak dost povedený díl Momentum Missile. Dalo by se říci, že už není co vylepšit, ale tohle pokračování vskutku lepší je. Stavíte obranu před nepřítelem, který je snad neúnavný.
Territory War
Akční hry - 20x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 37x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
Armed with Wings
Akční hry - 19x
Zajímavá hra, ve které zažíváte spolu s hrdinou zajímavá bojová dobrodružství. V každé úrovni musíte překonat všechny nepřátele a dojít až na konec. Cestu můžete nejprve prozkoumat vysláním ptáčka. Hra má více než 8 MB, proto se bude načítat delší dobu.