Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Deep Sea Mahjong
sponzorované odkazy

Deep Sea Mahjong

Hrajete online hru Deep Sea Mahjong

Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.

ovládání hry Deep Sea Mahjong

Myš • 3.26 MB • 4075x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
King Roll
Logické hry - 615x
Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.
Choppa Poppa
Logické hry - 37x
Tato hra je velice vydařeným příkladem jednoduchého ale přesto zábavného počinu. Budete muset se svojí helikoptérou posbírat všechny balonky v levelu a zároveň se vyhnout různým nástrahám, které na vás číhají.
The Brain Eaters
Logické hry - 34x
Nejenom zombie se živí mozky, ale i podivně vyhlížející příšerky ve hře The Brain Eaters. A ještě ke všemu budete těmto příšerkám v požírání mozků asistovat. K dispozici máte různý počet příšerek, které si dovedou pomáhat. Musíte vždycky logicky zauvažovat, jak by se mohla některá příšerka k lahodnému mozku dostat.
Bubbles Extreme - hra na bublinky
Logické hry - 19x
Kdo by neznal legendární superhru Bubbleshooter. Tentokrát si můžete zahrát její asi milionté ztvárnění, které přináší řadu upgradů, bomby a extrémní hratelnost.
Bongo Balls
Logické hry - 223x
Jednoduchá hra Bongo Balls je postavena na stejném principu jako například logická hra Pinboliada. Střílíte kuličku mezi ostatní tak, aby se sešly vždy 3 kuličky stejné barvy. Úroveň je dokončena, pokud na dráze nejsou žádné další kuličky. Bongo Balls má tři úrovně, které se postupně zrychlují.
Bloopers 2
Logické hry - 48x
Snažte se dostat veškeré pomeranče do teleportu. V cestě vám budou stát překážky, které musíte zvládnout. V dolní části obrazovky si můžete přepínat munici. Pokuste se odstranit překážky a poté pomeranče poslat do teleportu.
Gunbrick
Logické hry - 29x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
Electric Joint
Logické hry - 37x
Pokuste se propojit tyto ionty. Dávejte si pozor, abyste nespojovali stejné póly, to by totiž trošku nefungovalo. Musíte propojit všechny tyto ionty v této hře. Dávejte si na ty póly pozor!
2048 Fuzzy Monsters
Logické hry - 44x
Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.
Amigo Pancho 4: Travel
Logické hry - 778x
Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.
Brickshooter Deluxe
Logické hry - 191x
BrickShooter je jedinečná a naprosto návyková online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Pokuste se vyčistit hrací pole od cihliček stejné barvy, v cestě vám stojí celkem 60 chytlavých úrovní.
Shift 2
Logické hry - 3x
Tohle je důstojné pokračování úžasně zpracované logické hry Shift. V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné.
Mystery Templre
Logické hry - 45x
Tato logická online hra vám dá nepochybně pěkně zabrat. O co v ní jde? Vaším úkolem bude spojovat barevné prvky vedle sebe tak, aby byly alespoň tři stejné barvy. Postupně odbourejte všechny čtverce a získejte krystaly.
Isoball X1
Logické hry - 22x
Parádička mezi logickými hrami, to je Isoball X1. Zkuste otestovat svůj mozek v této logické hříčce - čeká na vás 36 nervydrásajících levelů, ve kterých musíte dostat kuličku do určitého místa. Levely můžete libovolně přeskakovat. Hra obsahuje i skryté bonusy.
Unfreeze Me! 2
Logické hry - 37x
První díl zajímavé logické hry s názvem Unfreeze Me! měl poměrně velký úspěch, a proto se autoři rozhodli přijít s druhým pokračováním. Opět dostanete za úkol rozmrazit neopatrné ptáčky, kteří se ocitli v ledovém bloku. Naštěstí máte k dispozici vhodný přístroj, z něhož se dají ledové kostky rozmrazit.