Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Deep Sea Mahjong
sponzorované odkazy

Deep Sea Mahjong

Hrajete online hru Deep Sea Mahjong

Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.

ovládání hry Deep Sea Mahjong

Myš • 3.26 MB • 3308x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sqr
Logické hry - 28x
Bezvadná logická online hra, která vás chytne a udrží na pěkně dlouho. O co ve hře jde? Budete ovládat postavičku, která se musí dostat na druhou stranu bludiště ke dveřím, které vedou do další úrovně.
Copy Cat
Logické hry - 43x
Copy Cat se řadí mezi netradiční malířské hry. Dostanete za úkol překopírovat obrázek z pravé strany na stranu levou. Máte k dispozici různé tvary, z nichž si některý vyberete a umístíte na levou stranu, aby se výsledný obrazec alespoň trochu podobal originálu, který se nachází v pravé části herní obrazovky.
Football Crush
Logické hry - 17x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Bad Birds: The Escape Chronicles
Logické hry - 51x
Ptáci v pruhovaných tričkách jsou zřejmě zlí a chystají se na nějakou nepravost. Ve hře Bad Birds: The Escape Chronicles si vezmete na starost jejich osudy a pokusíte se je dostat do bezpečí. Máte možnost proměnit některého z ptáků do určitého povolání, aby se daly překonat nebezpečné situace při životě.
The Sweet Menace
Logické hry - 32x
Cílem logické hry The Sweet Menace je zničení protivníků, kteří se ukrývají v hradu. Na vás je správně zamířit a zničit hrad a s ním i nepřátele. Podaří se vám naladit skvělou mušku a dát do rány správnou sílu?
Monkey Go Happy Christmas
Logické hry - 55x
Monkey Go Happy jsou tu ve své speciální vánoční edici. Vaším úkolem bude najít celkem 12 ukrytých předmětů. Postupně klikejte a hledejte schované klíče a jiné předměty, které vám pomohou v další cestě.
Aengie Quest - jak z bludiště?
Logické hry - 26x
Aengie je malá holka, která se v každé úrovni této hry ocitne v bludišti, ze kterého ji musíte dostat ven. Pomocí klíčů si otevřete dveře, modré spínače zatížíte krabicí a tak dále. Hra Aengie Quest se ovládá klávesovými šipkami, je to skvělá hra pro děti.
Amigo Pancho 4: Travel
Logické hry - 778x
Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.
Vector
Logické hry - 16x
Jednou se všichni na střední budete učit, co jsou vektory, a věřte mi, že to budete nenávidět. Tahle hra je tady naopak pro vaše pobavení. Grafika zastarale laděná nerazí ale ta hratelnost je na překvapivě vysoké úrovni.
Sticky Blocks Mania
Logické hry - 45x
Luxusní logická záležitost, která velmi důkladně prověří vaše mozkové schopnosti. Hýbejte kostičkami na hrací ploše tak, abyste nakonec spojili kostičky stejné barvy. Návykovka, chytlavka a super hra jak se patří.
Arcade Lines
Logické hry - 452x
Skvělá logická minihra Arcade Lines Deluxe je již sice trochu starší, ale stojí za to si ji připomenout. Vaším úkolem je na hracím poli seskupit vždy 5 kuliček stejné barvy, a to vodorovně, svisle, nebo diagonálně.
Bound Bear
Logické hry - 20x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Pyro
Logické hry - 25x
Zapalování ohně může být pořádnou zábavou, o čemž se přesvědčíme ve hře s názvem Pyro. Dostanete totiž za úkol zapálit veškeré pochodně, které najdete v úrovni. Většinou se k nim nedá dostat úplně jednoduše, takže bude zapotřebí pořádná porce logického uvažování, aby se všechna místa rozzářila světlem z ohně.
Murphyho zákony 7
Logické hry - 13x
Pokuste se znepříjemnit co nejvíce mladíkovou dovolenou, na kterou se těšil. Pokuste se mu provést co nejvíce schválnosti, které ho zesměšní a ztrapní před ostatními. Podle jeho rozčílení získáte body.
Deep Reef
Logické hry - 8x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy tři stejné obrázky. Musíte to udělat tak, aby jste se zbavili modrých kostiček. Každým tahem se Vám snižuje počet vody v jakési zkumavce v dolní části obrazovky. Dávejte si velký pozor, aby jste nedošli na nulu, jinak pro Vás hra končí.