Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Deep Sea Mahjong
sponzorované odkazy

Deep Sea Mahjong

Hrajete online hru Deep Sea Mahjong

Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.

ovládání hry Deep Sea Mahjong

Myš • 3.26 MB • 3436x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Penguin Slice 2
Logické hry - 47x
Penguin Slice 2 navazuje tam, kde první díl skončil. Opět se vydáte do boje proti nebezpečným a zlým tučňákům. Kromě tučňáků se na hrací ploše objevují také hodní hoši, které potřebujete dovést na konec úrovně v bezpečí. Máte možnost přeřezávat některé prvky v herním světě, čehož využijete k likvidaci tučňáků.
Manamancers
Logické hry - 29x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
DRAWFENDER
Logické hry - 21x
Po čertech mazaná a návyková online hra. V čem spočívá její smysl? Kreslete objekty tak, abyste zablokovali útoky dvou amatérských zabijáků. Cílem je také ochrana slavného světového filantropa. Velmi podařená super hra.
Pipol Smasher
Logické hry - 49x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Isora 2
Logické hry - 8x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 41x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.
Blow up
Logické hry - 28x
Další z logických her, jejichž hlavním cílem je spojovat roztomilé barevné kuličky dohromady. Pokud složíte alespoň trojici stejné barvy, tak zmizí z herního pole. Takhle se snažte odstranit všechny.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 43x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Green and Blue Rob Bank
Logické hry - 45x
Zelená a modrá příšerka se stanou hlavními hrdiny této hry. Obě příšerky zůstaly bez práce a nezbývá jim žádný jiný způsob, jak získat finance, než že se musí vydat na loupežnou výpravu. Pomozte jim vykrást banku. Vyberte trezor za pomoci směrových šipek a vraťte se ke svému kolegovi, abyste mohli zmizet.
Bomboozle 3
Logické hry - 54x
Třetí díl oblíbené kuličkové spojovačky Bamboozle. Vaším úkolem je najít na ploše stejně barevné kuličky, které označením odstraníte. Pokud se vám podaří spojit 5 stejných kuliček, tak vytvoří bombu, která vám v dalším hraním hodně pomůže.
Rise of Atlantis
Logické hry - 728x
Rise of Atlantis je poutavá logická hra, která vás zavede do tajemného světa starověké Atlantidy. Ve hře jste postaveni před výzvu obnovit slavnou civilizaci tím, že spojíte tři nebo více stejných symbolů v řadě nebo ve sloupci. Tato zdánlivě jednoduchá úloha je obohacena o různé bonusy a power-upy, které hru činí dynamickou a zábavnou. S každým úspěšným tahem budete sbírat drahokamy potřebné k obnově legendárních artefaktů a památek Atlantidy. Strategicky musíte plánovat každý tah, aby jste maximalizovali kombinace a vyvolali řetězové reakce, které vám pomohou dosáhnout vašeho cíle rychleji.  Rise of Atlantis nabízí dlouhé hodiny zábavy díky stovkám úrovní a náročným puzzle, které jsou doprovázeny krásnou grafikou a atmosférickou hudbou, evokující tajemství starověkých časů. Tato hra je ideální volbou pro každého, kdo má rád logické hry a chce si procvičit strategické myšlení v působivém historickém prostředí.
Music Box of Life: Part 4
Logické hry - 55x
Přinášíme již čtvrté pokračování oblíbené logické hry s názvem Music Box of Life. Opět se podíváme na zajímavý příběh. Aby se dalo pokračovat přes jednotlivé komiksové obrázky, potřebujete najít všechny rozdíly, které autoři vložili. Za každý správně objevený rozdíl si navíc připíšete body, zatímco za špatné kliknutí se body odečítají.
Flood Fill
Logické hry - 44x
Používejte myš na naplňování jednotlivých tvarů různými barvami. Potřebujete dohlédnout na to, aby se vedle sebe nevyskytovaly dvě stejné barvy. Snažte se použít co nejmenší možný počet barev, aby mohla být odměna v podobě zlaté hvězdičky. Autoři si připravili hned několik zajímavých úrovní. Dokážete dohrát celou hru?
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 51x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Thief Assassin
Logické hry - 45x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?