Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Deep Sea Mahjong
sponzorované odkazy

Deep Sea Mahjong

Hrajete online hru Deep Sea Mahjong

Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.

ovládání hry Deep Sea Mahjong

Myš • 3.26 MB • 698x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Savages
Logické hry - 17x
V této skvělé hře budete jakožto náčelník jednoho kmene bojovat o území druhého kmene.Budete absolvovat lučišnické souboje s náčelníkem druhého kmene.Zabijte všechny náčelníky ať je všechno území vaše.
A Case of Crabs
Logické hry - 16x
V této bezvadné hře je Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem vyřešit případ vraždy a usvědčit mafiánský gang z podvodných činností. Záleží jen na Vás a na Vaší taktice, jak to vše dokážete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Cover Orange 2
Logické hry - 29x
Druhé pokračování megaoblíbené super hry Cover Orange. Úkoly v této hře jsou rozdány poměrně jasně - chraňte pomeranč před neduhy špatného počasí. Všechny herní předměty musíte umístit tak, aby byl pomeranč a další ovoce v bezpečí.
Daymare Town
Logické hry - 25x
Zahrajte si hru, která je doprovázena tajemstvím a hrůzou. Přímo ve den jste se ocitli ve vylidněném městě. Vše vypadá divně a nikde není ani náznak toho, co se vlastně stalo. Pokuste se utéct co nejrychleji pryč.
Harry Potter Puzzle
Logické hry - 1432x
Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).
Comboling
Logické hry - 23x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
Emoti Match - pěkná logická minihra
Logické hry - 214x
Logické hry s cílem spojit vždy alespoň tři stejné symboly jsou velice oblíbené. Nejinak je tomu i ve hře Emoti Match, ve které budete spojovat pěkné smajlíky.
Soul Shift
Logické hry - 50x
Červená barva asi nepatří mezi nejoblíbenější u autorů této hry, protože jediným úkolem, který dostanete, bude odstranění veškerých červených objektů pryč z hrací plochy. Využívat u toho budete fyzikálních zákonů, ale ty neplatí úplně vždy, protože můžete vyměnit pozice jednotlivých barevných předmětů.
The Ploy
Logické hry - 33x
Hra The Ploy se odehrává ve vesmírném prostředí. Potřebujete dostat všechno z hrací plochy, což budete provádět vzájemným vyrážením pryč. Nesmíte pouze svůj asteroid vypustit do volného vesmíru. Vyzkoušet si můžete na dvě desítky velice zajímavých logických úrovní, v nichž si osvědčíte svoje uvažování.
Gibbets: Santa in Trouble
Logické hry - 60x
Trochu brutálnější vánoční online hra se Santa Klausem. Střílejte na lana, abyste zachránili nebohého Santu Klause a jeho pomocníky. Při střelbě dávejte pozor, abyste místo provazu netrefili Santu.
Super Cut It
Logické hry - 46x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Zee Boo
Logické hry - 24x
Zajímavá logická online se zvířetem, konkrétně s hladovou zebrou, která má chuť na čerstvou travičku. Vaším úkolem bude zebru navést tak, aby spořádala všechny ostrůvky s trávou. Pohyb zebry je do L, tedy jako u šachového jezdce.
Red Bugs Puzzle
Logické hry - 18x
V této hře se seznámíte s malým broučkem, který sbírá maliny, aby neměl hlad. Jenže v tom mu brání různé překážky a také ostatní brouci. Pomozte mu překonávat překážky a přelstít zlé brouky.
Mechs
Logické hry - 19x
Hra s jednoduchým názvem Mechs patří mezi zajímavé logické kousky. Dostanete pod kontrolu veškeré čtverečky ve hře. Můžete je libovolně zmenšovat nebo zvětšovat. Na zvětšování ovšem potřebujete dostatečný přísun energie, jejíž stav je vyznačen na ukazateli. Cílem je dostat plný čtvereček do orámovaného umístění.
hra v Unity3D
Jewel Dive
Logické hry - 29x
Skvělá logická online hra v Unity3D. Jedná se o klasický bejeweled neboli spoj 3 stejné symboly. Ideální hra pro chvíle oddechu a relaxace. Spojujte krystaly a dobře se bavte. Nezapomeňte hru sdílet na Facebooku.