Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Deep Sea Mahjong
sponzorované odkazy

Deep Sea Mahjong

Hrajete online hru Deep Sea Mahjong

Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.

ovládání hry Deep Sea Mahjong

Myš • 3.26 MB • 59x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pirate Treasure
Logické hry - 9x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dostat piráta až k pokladu. Uděláte to tak, že ho pomocí šipek nasměrujete. Šipky přetáhněte z pravé části lišty tam, kde chcete aby pirát zabočil. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Rollin Tot
Logické hry - 26x
Zajímavá originální logická online hra, ve které budete řešit to, jak dostat sympatickou příšerku k jejímu příteli. Ten se jako na potvoru nachází na opačném konci hracího pole.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 10x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Cody Crazy Zoo
Logické hry - 43x
Perfektní herní záležitost s detektivem Cody Jonesem. Případ, který v této hře budete řešit, se odehrává v zoo. Tam kdosi nabádá zvířata ke krádežím. V cestě za úspěšným řešením sbírejte předměty a dobře je používejte.
Blockgineer 2
Logické hry - 21x
Rozmístěte objekty tak, aby se kulička dostala do dveří, které vás dovedou do další úrovně. Pokuste se udělat vše pro to, aby se tam dostala co nejrychleji, protože za to dostanete nejvíce hvězdiček.
Jelly Blocks - chytlavá logická hra
Logické hry - 1x
V jednoduchosti je krása. V tomto případě spíše logika :). Ve hře Jelly Blocks se s logikou lehce potrápíte. Smysl hry je jednoduchý - spojte všechny bloky stejné barvy. Řešení však tak jednoduché není... Hra se ovládá šipkama, spusťte ji ve větším okně.
Journey of the Mouse
Logické hry - 21x
Bílá myška má velký hlad a nejvíce miluje lahodný sýr. Vezměte si její osudy na starost a doveďte jí k jejímu vysněnému jídlu. Po každé úspěšně dokončené úrovni se můžete přesunout k vylepšování myší. Při cestě za krmením se občas setkáte s poměrně nebezpečnými situacemi, jimž se musíte vyhýbat, aby myš nepřišla o život.
Happy Monsters Friends
Logické hry - 24x
Pokud hledáte hru, jejíž dohrání bude pro váš mozek skutečnou makačkou, tak zkuste právě superhru Happy Monsters Friends. Vaším úkolem je rozložit příšerky, aby se spojily ručkama. Nesmíte nechat volnou ani jednu ruku.
Peg Solitaire
Logické hry - 6x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Bombs Vacation
Logické hry - 23x
Pro dokončení každé z úrovní v této hře bude zapotřebí trefit cíl za pomoci bomby. Ve hře naleznete i různá tlačítka, po jejichž stisknutí se odehraje nějaká akce. Vždy potřebujete vhodně využít všech dostupných možností, aby se dalo pokračovat do další postupné úrovně, kterých celkem hra obsahuje dostatek.
Find My Hive
Logické hry - 22x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
Patchworkz!
Logické hry - 28x
Ve hře Patchworkz! musíte dávat dohromady obrázek, aby na něm nezůstalo žádné prázdné místo. Používejte různé barvy a dílky umisťujte s naprostou přesností, protože pokud je dáte na špatné místo, tak se nezacvaknou. Máte vždy přesně předem určené tvary, které zapadají na danou pozici. Zahrát si můžete více úrovní.
Logo expert
Logické hry - 16x
Dobrá online hra se slovíčkařením - budete se snažit z nabídnutých písmenek složit název nějaké známé značky nebo internetové služby. Pokud jste světaznalí a vyznáte se, nebude pro vás problém najít všechna slova.
Sheepish 2
Logické hry - 24x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit potrubí pro svou ovečku tak, aby mohla dojít až do cíle. Budete muset kombinovat různé varianty a prokousávat se levely. První kolo pro Vás bude tutoriálem. Jak daleko zvládnete dojít záleží jen na Vás.
Demolition City 2
Logické hry - 48x
Perfektní pokračování demoliční hry, ve které budete v každé úrovni mít za cíl zničit budovu. A jak to provedete. Dobře promyslete rozmístění náloží, poté uvidíme, zda se konstrukce sesune k zemi.