Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 4900x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
City Siege
Akční hry - 78x
Skvělá akční hra, ve které budete hrát za chrabrého vojáka. Ten dostal zvláštní pověření zabít všechny nepřátelské vojáky a osvobit obyvatelstvo okupovaného města. Je to opravdu povedená střílečka. Můžete se před vojáky schovat a zaútočit v pravý moment.
Stop GMO 2
Akční hry - 45x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
Gunrun
Akční hry - 3x
Gunrun je další z řady akčních her, která nepotřebuje složitý příběh a vysvětlování o co jde. Vaším úkolem je prostřílet se co nejdále. Cestou na vás samozřejmě čekají bonusy, ale hlavně spousta nepřátel. Hra se ovládá myší, skákání je mezerníkem.
Ninja Guiji
Akční hry - 26x
Staňte se stínovým bojovníkem a utkejte se s mnohonásobnou přesilou. Vaším úkolem bude nepozorovaně se přiblížit k nepříteli a poté ho snadno zlikvidovat. Nejlepší je tedy plížit se ze zadu nebo ze stran. Někteří bojovníci vám to však svým pohybem neumožní a budete se s nimi muset utkat tváří v tvář. Při souboji si vyberete jednu ze možných zbraní k útoků a udeříte. Počítač vám podle přesnosti a síly úderu dané zbraně vypočítá, jak váš útok dopadl, což je na akční hru poměrně neakční. Nepřátelé jsou pořád stejní ale podle barvy kimona jsou buď silnější nebo slabší.
Special Trooper Forces Level Pack
Akční hry - 40x
Máme tady úrovňový balíček k této hře. Máte tady mnohem více úrovní a také zbraní. Prostřílejte se přes všechny tyto nepřátele a pokuste se také najít vždy východ a to v každé úrovní této super hry.
hra v Unity3D
THE GATES
Akční hry - 41x
Parádní 3D akční herní pecka v unity3D. Chopte se své zbraně a mrkněte se do tohoto zvláštního herního světa plného nebezpečí. To číhá na každém rohu, proto se mějte na pozoru. K hraní hry je nutné mít nainstalovaný a povolený doplněk Unity3D.
Biochemical Warcop
Akční hry - 33x
Postřílejte veškeré zmutované pavouky, brouky a jinou havěť, která byla špatně geneticky zmutovaná. Ovládáte takovou biochemickou zbraň se kterou je musíte všechny zabít. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Sift Heads Assault 3
Akční hry - 29x
Vinnie je zpět s dalším dílem oblíbené akční střílečky. Pokuste se přežít co nejdéle. Nebude to snadné, protože vlny nepřátel jsou každou chvílí silnější a silnější. Věříme, že s dobrým postřehem a muškou to zvládnete.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 44x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Alien Attack Team
Akční hry - 10x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.
Castle Cat 3
Akční hry - 23x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Storm the house 2
Akční hry - 24x
Vaše pevnost je teď celá ve vašich rukou. Myslíte, že stačíte na to, chránit ji dokud neodstraníte všechny nepřátelské útoky? Nebude to jistě hračka pro začátečníka, ale s vašimi schopnostmi to jistě pohodově zvládnete.
Nitrome Fat Cat
Akční hry - 41x
Zahrajte si dvojroli společně se sovou a koťátkem v této bláznivé dovednostní střílečce. Úkolem je ke kočce dostat co nejvíce dobrůtek a koláčů. Hra má příjemnou grafiku, jednoduché ovládání a bezesporu zaujme každého hráče.
One Button Vania
Akční hry - 33x
Další z plejády plošinovek a skákaček. V této pěkné superhře budete bojovat proti spoustě nepřátel a také překonávat mnoho různých překážek. Snažte se sbírat pomocné předměty (meč) a bonusy. A hlavně pozor na nebezpečí.
Last Battle
Akční hry - 11x
Ubraťe tuto základnu tím, že z boku budete tyto nepřátelské jednotky sestřelovat. Snažte se udělat vše, c obude ve vaśích silách v této super hře a nenechte si zničit vaší hlavní zákaladnu.