Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 853x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Day of Valor
Akční hry - 1x
V této hře se stáváte jakýmsi bojovníkem a Vašim úkolem je poprat se s různými nástrahami, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Budete se muset trefovat do terče, ničit slaměné postavičky a mnoho dalších věcí.
Metal Slug Rampage 4
Akční hry - 1x
Jste neohrožený bojovník se samopalem sakra nízko u pasu. Proti vám je celá horda po zuby ozbrojených nepřátel. Poradíte si? Aneb klasická akční střílečka ve stylu jeden proti všem ;-). Hra má vynikající grafiku.
Boxhead The Zombies War
Akční hry - 0x
Předchozí díly akční hry Boxhead se setkaly s velkým úspěchem. Ještě ani nestačily vyhladnout hlavně a už je to pokračování. Tentokrát hodně dobré pokračování. Jedna z nejlepších akčních her.
Thing thing
Akční hry - 0x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Madness Hydraulic
Akční hry - 5x
Klasická výtečná střílečka pro kluky. Postavte se hordě nepřátelských jednotek a vydejte se do bludiště, kde na vás čeká celkem 40 suprových úrovní. Po každé úrovni nezapomeňte směnit peníze za životy a vylepšení.
1 Star Ship
Akční hry - 3x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..
Elite Forces Defense
Akční hry - 59x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
Castle Guardian
Akční hry - 182x
Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.
Chrome Wars
Akční hry - 1x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
The Handy Man
Akční hry - 0x
Vžijte se do role tvrdého gangstera, který perfektně ovládá své zbraně. V každé misi je vaším úkolem zastřelit určitý počet nepřátel, před kterými se můžete schovat za autem. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
Counter Strike Flash Boom
Akční hry - 2x
Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.
Toast of War
Akční hry - 0x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Bomb of brave boy
Akční hry - 1x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Hobo
Akční hry - 0x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.
Gun Nomads
Akční hry - 0x
Hra Gun Nomads se odehrává v roce 2028 a později, kdy se Spojené státy nachází v hluboké krizi. Kdysi mocný stát se nyní rozložil a podlehl všemožným problémům. Většina států se odtrhla, ale nové sjednocení právě přichází. Na východním pobřeží vyrůstá stát zvaný Federální státy Ameriky, což se ovšem ne každému zamlouvá.