Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 105x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sword and Sandals 2
Akční hry - 1076x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Stealth hunter
Akční hry - 1x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?
Paradigm Shift
Akční hry - 0x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
Scarlet Stranger and the Chameleon Castle
Akční hry - 0x
V bojové hře Scarlet Stranger and the Chameleon Castle se vydáte do středověkého prostředí, kde se s rytířem pokusíte zachránit krásnou princeznu. Cestou samozřejmě narazíte na různé překážky a nepřátele, které musíte zneškodnit, aby bylo možné se dostat o něco dále. Nacházíte rozmanité předměty, jež pomohou.
Nobuyuki forces 3
Akční hry - 1x
Zajímavá akční hříčka, která se spíše odehrává jako interaktivní film. Uvidíte tajnou agentku, která musí sem tam vyřídit pár otravných teroristů. Vykoukněte z úkrytu a bleskově jim namiřte na hlavu a vystřelte.
Tomb Defender
Akční hry - 0x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Alternate Commissar
Akční hry - 0x
Nekompromisní akční střílečka, nic víc, nic míň. Avšak to k zábavě plně stačí. Ve hře Alternate Commissar na vás čeká celkem osm různých nepřátel. Vaším úkolem je kosit vše, co vám vstoupí do cesty. Ovládání je popsáno ve hře, bohužel je trochu nemotorné a nelze změnit.
Zombie Dolls - super zombie hra
Akční hry - 1x
Graficky i hratelně výborná zombie minihra Zombie Dolls vás zavede do města, které je obsazeno nemrtvými panenkami. Mnoho z vašich přátel uteklo do bezpečí, vy jste však předurčeni k tomu zůstat a postavit se zombíkům na odpor. Ubraňte svůj domov a poražte všechny zombie.
Chrome Wars
Akční hry - 1x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
Bad Eggs Online 2
Akční hry - 0x
Druhý díl populární akční střílečky pro všechny chlapské hráče online her. Pusťte se do hry, ve které budete ovládat vejce (ano, správně - vejce). Hru je možné hrát jako multiplayer po internetu.
Zombotron
Akční hry - 1x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
Helios and the Spartan
Akční hry - 2x
Helios a Spartan je výborná bojová gameska z dávných dob. Za každou cenu udržujte svého bojovníka živého a koste hordy nepřátel. Zombíci jsou krvelační a nenechají vás projít jen tak bez boje.
Toxers
Akční hry - 1x
Ostrov Metropolis byl zasažen radioaktivními mutanty. Ke této katastrofě došlo po výbuchu továrny na zmrzlinu. Jako jeden z přeživších musíte vyčistit oblast od mutantů a hlavně přežít.
Tommy Gun - neohrožený Tommy bouchačka
Akční hry - 1x
Stali jste se svědkem vraždy mafiána Dona Lombardiho, čímž jste vzbudili zájem mafiánské lůzy. Vemte svoji bouchačku a vypořádejte se s gangem zločinců v této minihře s hezkou grafikou. Tommy Gun se ovládá šipkama, klávesou A se střílí. Sbírejte munici, snažte se chytit kočku a poskakující míček, za který dostanete bonus.
Wild Boar Hunter
Akční hry - 1x
Zahrajte si na lovce divokých prasat v této chytlavé minihře. Snažte se prase trefit do hlavy, abyste ho tak sejmuli pouze jednou ranou. Pokud minete pět prasat, tak hra končí.