Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 1200x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Teddy Bear Picnic Massacre
Akční hry - 25x
Super hra se skvělou hratelností a velmi zdařilou grafikou. Je to trochu brutalitka, ale velmi zábavná. Vaším úkolem bude ničit malé medvídky, kteří se tak trochu zbláznili. Samozřejmostí jsou různé bonusy, překvapení a upgrady.
More Zombies
Akční hry - 36x
Zombie narušily atmosféru poklidného městečka, kde dosud naprosto bezpečně žil hlavní hrdina této hry. Chtějí vzít útokem stánek s párky v rohlíku, které patří mezi nejlepší na světě. Nesmíte dopustit ztrátu lahůdek, protože jinak by pro vás svět skončil. K dispozici máte různé druhy zbraní, mezi nimiž lze přepínat.
Dad and me
Akční hry - 23x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Nitrome Must Die
Akční hry - 25x
Herní vývojářský tým Nitrome vydává pravidelně různé počítačové hry a nyní se rozhodli vypustit hru s názvem Nitrome Must Die. Jedná se o akční hru, kde máte možnost zahrát si dokonce ve dvou hráčích na jednom počítači. Vydejte se do boje sami nebo ve dvou a zlikvidujte veškeré překážky na dlouhé cestě.
Mystical Battle Internet
Akční hry - 13x
Děsivá akční online hra, ve které se rozhodně nebudete nudit. Nakonec obsahuje i pěknou dávku zábavy. Můžete hrát za lidi, zombíky, vlkodlaky nebo za krvežíznivé vampíry. Cílem je ovládnout celé území.
Chaos Faction
Akční hry - 1x
Vyberte si svého hrdinu a utkejte se s protivníkem. Na výběr máte několik postaviček a také široký výběr různých lokací, kde bude souboj probíhat. Na hracím poli sbírejte bonusy a hlavně zbraně, kterými soupeře pěkně potrápíte. Hra Chaos Faction se ovládá šipkama, útok je klávesama Z a X.
School Invaders
Akční hry - 12x
Superhra School Invaders vás zavede do školní budovy, kterou okupuje tlupa zlých zelených mužíčků. Chopte se zbraně a pokuste se osvobodit všechny své spolužáky.
Peter Paranormal
Akční hry - 1x
Vaše město v noci ovládají zlý duchové. Sestrojili jste si proto lapač duchů a rozhodli jste se vydat na nebezpečnou cestu po nočních ulicích a všechny duchy chytit a posléze zneškodnit. Dávejte pozor na svůj život.
Barbarian Onslaught
Akční hry - 7x
V této hře se stáváte bojovníkem, který se musí probojovat mnoha koly. K dispozici máte meč, kterým zničíte své protivníky. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Zombies in Space
Akční hry - 39x
Zombíkovská střílečka plná akce, střeliva, astronautů a tajemné atmosféry. Pusťte se do boje s krvelačnými nemrtvými tvory, kteří baží po vašem mozečku. Střílejte přesně a vylepšujte svůj arzenál.
3 Defenders
Akční hry - 29x
Máte rádi hry, ve kterých musíte ubránit svou základnu před útoky nepřátel? Jednu takovou hru tady máme. Budete chránit věž s pomocí tří hrdinů. Ve hře nechybější upgrady a bonusy. Zdoláte všechny útoky?
Precision Strike
Akční hry - 24x
Pěkná plošinovka, ve které ovládáte vojáka, který hází granáty na krvelačné nepřátelské jednotky. Pro správné hraní dobře miřte a pečlivě si promyslete každý hod granátu.
Blade Rampage
Akční hry - 19x
Na začátku hry Blade Rampage dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených postaviček. Postupem času si můžete zvolit i jiný charakter. Poté už se vydáte do akce, kdy se ocitnete v hořící vesnice. Nepřátelští válečníci se nacházejí všude v okolí, takže je musíte likvidovat jednoho po druhém. Můžete se i zlepšovat.
Infernal Mess
Akční hry - 28x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.
hra v Unity3D
Edge of Tomorrow: L.D.R
Akční hry - 48x
Epická bitva na vás čeká v této vynikající 3d hře v unity3D. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy zemi atakují nepřátelští vetřelci. Vydejte se tedy na nelítostná boj a snažte se hlavně přežít, vedle toho můžete zachránit naši nebohou planetu.