Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 1097x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Monument
Akční hry - 30x
Vskutku monumentální 3d střílečka v Unity. Vrhněte se do tmavého bludiště, v kterém na vás čeká celá řada monster a jiného nebezpečí. Po zuby ozbrojeni však máte určitou šanci přežít, pokud budete rychle a přesně střílet.
Space Dude
Akční hry - 14x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
Ultraman Infinite Fighting
Akční hry - 25x
Brutální a gigantická monstra opět útočí na nebohé pozemšťany. Ujměte se role jednoho z hrdinů a pokuste se odrazit mocné útoky krvelačných vetřelců. Hra má super grafiku a hratelnost. Mohou ji hrát dva hráči.
Buccaneer
Akční hry - 1x
Na vašem výletu lodí vás přepadla pirátská loď. Teď budete muset bojovat o svůj holý život s několika piráty. Je jich mnoho, ale při sobě máte svůj věrný meč a také můžete využít kanón, který je na lodi.
Unreal Flash
Akční hry - 23x
Pěkná akční řežba na způsob klasických fps her jako Doom nebo Unreal Tournament. Tentokrát však jako akční 2D řežba. Na výběr máte několik módů hry. Ve hře samotné si pak vyzkoušíte střelbu z 11 různých zbraní. Pro dokonalou hru je nezbytné spouštět Unreal Flash ve větším okně.
The Breach
Akční hry - 43x
Ocitáte se v poměrně nekomfortní situaci, kdy se aktivoval bezpečnostní protokol, což značí jediné - vážné nebezpečí. Hlavní hrdina se vydává prozkoumat situaci a cestou zjistí, že vzduch je kontaminovaný, takže je na místě ochranné oblečení. Vydejte se do boje, protože základna potřebuje ubránit před vetřelci. Brzy začnete přicházet na kloub celé situaci.
Dino Attack
Akční hry - 20x
Snažte se sestřelit veškeré dinosaury, kteří se snaží útočit na vaší vesnici. Pomozte tomuto hrdinovi ubránit tuto vesnici a zabijte všechny přicházející dinosaury. Nakupujte si nové zbraně, pokud na to budete mít peníze v této super hře.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 35x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
John Rambo 4
Akční hry - 23x
Zahrajte si na neohroženého Ramba bojujícího v džungli s hordou barmských vojáků. Hra je poměrně těžká, protože musíte odrážet útoky ze čtyř stran.
Kamikaze Pigs
Akční hry - 65x
Hrajete za prasata, která jsou sebevrazi. Vaším úkolem je dělat nálety na nepřáteslká prasátka. Tak se do toho dejte a pokuste se tak všechny pozabíjet. Poté si můžete sami sebe vylepšovat.
Caribbean Admiral
Akční hry - 29x
Ve hře s názvem Caribbean Admiral se ocitnete v roli důstojníka, který se vydává na moře, aby zlikvidoval veškerou přítomnost pirátských lodí. Hra se odehrává v několika tazích. Nejprve dokončíte ten svůj a snažíte se během něho zlikvidovat některou nepřátelskou loď, aby už nemohla škodit v následujícím boji.
Imperial Battle Tactics
Akční hry - 26x
Zdařilá strategie s prvky RPG. Budete ovládat skupinku hrdinů, s pomocí kterých se pokusíte porazit všechny nepřátelské jednotky. Musíte využít unikátní vlastnosti každé jednotky a přemýšlet nad správnou taktikou.
Delivery Man
Akční hry - 45x
Ve akční super hře Delivery Man se vžijete do role profesionálního doručovatele tajných zásilek. Problém je, že na vás mají spadeno najatí žoldáci. Vašík úkolem je všechny útočící jednotky zneškodnit. Velmi chytlavá hra.
Gunbot
Akční hry - 32x
Gunbot je hodně povedená akční střílečka tak trochu ve stylu divokého západu. Čekají na vás tuhé přestřelky s mnoha upgrady, zbraněmi, štíty a dalšími specialitkami.
hra v Unity3D
Freefall Tournament
Akční hry - 48x
Staňte se bojovníkem jednotky vesmírných mariňáků a vrhněte se do boje proti dalším nepřátelům. FreeFall je super online střílečka se skvělou grafikou, skvělou hratelností a dlouhou výdrží. Zahrajte si s dalšími hráči po internetu.