Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 5501x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Fallout Racer
Akční hry - 37x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
Dead of Night
Akční hry - 26x
Tuhle taktickou hru si budou moci užít i ti, co nemají moc rádi zběsilé tempo, a bláznivé klikání sem tam je nebaví. Obraňte se před útokem ohavných Zombie, tohle je jediný cíl v této pomalejší hře.
Dino Attack
Akční hry - 27x
Snažte se sestřelit veškeré dinosaury, kteří se snaží útočit na vaší vesnici. Pomozte tomuto hrdinovi ubránit tuto vesnici a zabijte všechny přicházející dinosaury. Nakupujte si nové zbraně, pokud na to budete mít peníze v této super hře.
Shuriken
Akční hry - 49x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Boxhead 2 Play - jen vyvolení přežijí
Akční hry - 52x
Představte si, že jste vyvolený igráček, na kterého útočí banda zlých nemrtvých igráčků. Nemáte na vybranou. Musíte je všechny sejmout, včetně bossů, kteří na vás budou útočit. V bludišti je hodně zásob střeliva a výbušných barelů. Na výběr máte postupně několik zbraní, nicméně brzy zjistíte, že sprška granátů je nejúčinnější. Hra se ovládá šipkama, mezerníkem (střílení). Zbraň volíte číslem 1-9
Aqua Slug
Akční hry - 50x
Pomůžete Polovi vybojovat zpět jeho míč na americký fotbal? Vyzbrojte se vodní pistolí a vydejte se za Henrym, který vám míč ukradl. Cestou si budete muset poradit s řadou malých spratků, kteří po vás budou také stříkat vodu ;). Hra má téměř 8 MB, proto se bude i déle načítat.
Rounin Warrior
Akční hry - 15x
Snili jste někdy o tom, podívat se do Japonska? Kdysi za vlády mocných Shogunů to musel být úžasný zážitek. Hlavní slovo měli samurajové a Roninové - za jednoho z nich právě hrajete. Pěkně malovaná japonská mlátička.
Tank Rush
Akční hry - 50x
Jeden hrdinný muž, jeden dobře vyzbrojený tank a jedna jediná umírající naděje na záchranu světa a svého života. Podaří se vám, coby udatnému tankistovi, překonat všechny překážky a porazit nepřátelské jednotky?
Tomb Defender
Akční hry - 44x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Zomgies 2
Akční hry - 48x
Poněkud brutálnější online hra, ve které hrají hlavní roli zombíci. Je jich už plné město a prakticky před nimi není úniku. Je na vás, abyste se s nimi vypořádali. Úkol zní jasně; rozmašírovat všechny zombie.
Gangsta Bean
Akční hry - 22x
Občas by si každý jistě chtěl vyzkoušet, jaké to musí být v kůži drsňáckého Gangstera, který pevnou rukou vládne ve své čtvrti. Vybojujte si co největší respekt a zničte všechny chuligány po ulicích.
Toast of War
Akční hry - 45x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Pedestrian Killer
Akční hry - 12x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.
hra v Unity3D
Black Sun
Akční hry - 37x
Jste připraveni na epickou versmírnou bitvu v této exkluzivní Unity hře? Vypravte se do vesmíru a společně se svým neohroženým korábem se postavte přesile protivníků. Vyhýbejte se nebezpečným asteroidům a odpalujte střely. Samozřejmě sbírejte náboje a palivo. Líbí se vám unity hry? Sdílejte je na facebooku :).
Transformer
Akční hry - 30x
Transformers jsou známý komiks a film, který se dočkal zpracování i v rámci počítačových her a jednu si můžete právě vyzkoušet. Dostanete se do boje proti nebezpečným nepřátelům, za jejichž likvidaci si připíšete body na konto. Z robota se můžete klidně přeměňovat na vozidlo a zase zpátky. Zlikvidujte všechny protivníky!