Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 3726x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Air War 3D Invasion
Akční hry - 27x
Máte rádi simulační hry na vzdušené souboje? V Air War 3D si několik takových soubojů můžete vyzkoušet. Cílem je zničit všechny nepřátelské jednotky, kterých je opravdu dost a nebudete se v žádném případě nudit.
hra v Unity3D
Black Sun
Akční hry - 35x
Jste připraveni na epickou versmírnou bitvu v této exkluzivní Unity hře? Vypravte se do vesmíru a společně se svým neohroženým korábem se postavte přesile protivníků. Vyhýbejte se nebezpečným asteroidům a odpalujte střely. Samozřejmě sbírejte náboje a palivo. Líbí se vám unity hry? Sdílejte je na facebooku :).
Pedestrian Killer
Akční hry - 12x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.
Kane the Ninja
Akční hry - 25x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
Bazooka Boy 2
Akční hry - 31x
Malý chlapík s bazukou je zpět. Projděte se roztodivnými jeskyněmi a sestřelte vše, co vám přijde do cesty. Během této bohulibé činnosti sbírejte zlaté mince. Ve hře můžete použít 17 různých raket s tím, že skoro každý level je vytvořen pro některou z nich, tak dobře vybírejte.
Reactance 2
Akční hry - 19x
Ovládáte svou raketku se kterou musíte zničit všechny nepřátelské jednotky před vámi. Nasbírejte co největší skóre v každé úrovní a poté si svou loď různě vylepšujte. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Bubble tanks
Akční hry - 31x
Ikdyž byste podle názvu čekali spíše nějakou tankovou řežbu, není tomu úplně tak. Máte sice tank, ten je však z bublinek. Čím více bublinek na sebe naberete, tím jste silnější a lépe se ubráníte ostatním bublinovým tankům. Je to skutečně výborná hra. Jak ji jednou spustíte, těžko budete končit ;-).
Heli Attack 3
Akční hry - 62x
Ve třetím dílu hry s názvem Heli Attack se stanete opět členem speciálních jednotek, které se vydávají do boje proti nepřátelům. Musíte plnit ty nejnáročnější úkoly, kdy se připravte na opravdu složité pasti a nebezpečí. K dispozici naštěstí dostanete celou řadu rozmanitých zbraní, díky nimž zabijete hodně soupeřů.
War games
Akční hry - 25x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
Rise of the Cowboy
Akční hry - 5858x
Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 316x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
City Smasher
Akční hry - 29x
City Smasher je jednoduchá, ale zábavná brutální akční hra. Ovládáte obra, jehož oblibou je zničit vše, co mu stojí v cestě. Nebohé lidičky můžete zapalovat, zadupávat nebo třeba házet do vzduchu...
Elite Corps Jungle
Akční hry - 3x
V této hře se vydáte na nebezpečnou misi, ve které musíte prozkoumat záhady, které se dějí okolo meteoritu v džungli. Narazíte zde na mnoho nepřátel. Bojujte a nenechte se od nich zabít.
Dragon Age Legends - Remix
Akční hry - 22x
Luxusní akční superhra Dragon Age Legends. Chopte se své zbraně a rozsekejte vše, co vám stojí v cestě za vaším vítězstvím. Hra má super grafiku, dá se hrát dlouhé hodiny a není tolik těžká, ikdyž procházka rájem to nebude.
Red Warrior
Akční hry - 46x
Skvěle zpracovaná online hra s indiánem, který se snaží ubránit své území před útoky kovbojů. Podaří se vám rychle a dobře zamířit a zničit kovboje dřív než dojdou až k vám? Pusťte se do boje.