Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 2164x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombie Invaders 2
Akční hry - 29x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?
The Endless Zombie Rampage
Akční hry - 18x
Běsnění nemrtvých vás čeká v této poněkud drsnější minihře. Vaším úkolem je ochránít základnu před nájezdy zombíků. Nebojte, nemusíte bojovat holýma rukama. Určitě oceníte velký výběr zbraní, které z vás udělají rázem řezníka ;).
Batman Defend Gotham
Akční hry - 510x
V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.
Thing thing
Akční hry - 9x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Pour The Fish: Level Pack
Akční hry - 42x
Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel. Tito zombíci vás chtějí sníst, ale vy se nesmíte dát! Vylepšujte neustále své schopnosti. Dávejte si pozor, aby se přes vám tito zombíci nedostali.
Turn Based Battle
Akční hry - 50x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
Battle of Britain
Akční hry - 36x
Zahrajte si adrenalinové vzdušné souboje v této super letecké gamesce. Děj hry se odehrává v oblacích nad Anglií, kde právě probíhá velká letecká bitva. Ubraňte se útokům německých letadel a poražte je.
City Smasher
Akční hry - 29x
City Smasher je jednoduchá, ale zábavná brutální akční hra. Ovládáte obra, jehož oblibou je zničit vše, co mu stojí v cestě. Nebohé lidičky můžete zapalovat, zadupávat nebo třeba házet do vzduchu...
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 14x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
Tank 2008
Akční hry - 219x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Thing thing 3
Akční hry - 1690x
Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.
Tank Rush
Akční hry - 50x
Jeden hrdinný muž, jeden dobře vyzbrojený tank a jedna jediná umírající naděje na záchranu světa a svého života. Podaří se vám, coby udatnému tankistovi, překonat všechny překážky a porazit nepřátelské jednotky?
Bad Eggs Online 2
Akční hry - 38x
Druhý díl populární akční střílečky pro všechny chlapské hráče online her. Pusťte se do hry, ve které budete ovládat vejce (ano, správně - vejce). Hru je možné hrát jako multiplayer po internetu.
Kill Bill
Akční hry - 39x
Quentin Tarantino vytvořil již celou řadu kultovních filmů a jedním z nich je i dvojdílný film Kill Bill s Umou Thurmanovou v hlavní roli. To nemohlo uniknout ani pozornosti počítačových her, a proto byla jedna taková vytvořena. Dokonce je připravena v českém jazyce, což je další bod k dobru. Vybojujte slavné vítězství!
Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 28x
Luxusní pokračování megaoblíbené staré pecky se zombíky. Pokuste se ubránit svou základnu před útoky nemrtvých monster. Samozřejmostí je postupné vylepšování zbraňového arsenálu.