Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubi Kill 3

Hrajete online hru Cubi Kill 3

Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.

ovládání hry Cubi Kill 3

Myš • 3.2 MB • 277x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Endless War 5
Akční hry - 19x
Ničte nepřátelské jednotky. V této hře ovládáte armádní vozidlo se kterým budete ostatní vozidla sestřelovat. Jeďte podle šipky a určitě narazíte ne nepřátelský odpor. Tak se do toho dejte a zabijte je.
Stalingrad
Akční hry - 28x
Bitva u Stalingradu, spojená s jeho dobýváním je jedna z největších. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Ninja turtles sewer surf showdown
Akční hry - 42x
Nová hra s oblíbenými hrdiny seriálu Želvy ninja. V roli neohroženého želvího ninji se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Snažte se je porazit a nebo se jim alespoň vyhnout a ve zdraví doklouzat do cíle.
Robot Attack - Planet Antares
Akční hry - 37x
Robot Attack - Planet Antares je prvním dílem skvělé flashové superhry. V této akční hře bude vaším cílem zachránit planetu před nepřátelskými roboty.
hra v Unity3D
Ghost Team Shooter
Akční hry - 29x
Jste dostatečně odvážní, abyste se pustili do této akční superhry? Máte-li rádi střílečky z pohledu hráče (FPS) a navíc v 3d grafice díky enginu Unity, tak je to hra právě pro vás. Chopte se zbraně a likvidujte nepřátele.
Karate Challenge
Akční hry - 35x
V této hře bude Vašim úkolem pomoct Bugs Bunnymu porazit všechny své soupeře a stanout na stupni vítězů v karate turnaji. Kombinací pohybů a základních úderů lze docílit speciálních útoků. Dejte se do boje.
Toon Crisis 2
Akční hry - 2x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Tank 2008
Akční hry - 5x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Spear and Katana
Akční hry - 32x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
Cooperation Part 2
Akční hry - 0x
Druhé pokračování skvělé akční hry v níž budete mít za úkol prostřílet se nepřátelským prostředím. Opět budete mít výhodu dvou obrazovek, díky kterým budete rychleji nepřátele ničit. Takže se pusťte do hry a prokousejte se mezi nepřáteli.
Territory War
Akční hry - 19x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 18x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
Batman Defend Gotham
Akční hry - 37x
V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.
Camper Strike
Akční hry - 217x
Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.
FWG Knight
Akční hry - 48x
Zlo se chystá zaútočit na vaše království, což nemůžete jenom tak připustit. Naštěstí patříte k vrstvě rytířů, kteří mají oprávnění mít u sebe zbroj a zbraně. Vydejte se na svém koni vstříc nebezpečí a pokuste se zlikvidovat všechno zlo, které se objeví. Nepřátelské jednotky jsou sice v přesile, ale s tím si jistě poradíte.