Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Barbie Burgers
sponzorované odkazy

Barbie Burgers

Hrajete online hru Barbie Burgers

Panenka Barbie patří mezi nejznámější postavičky po celém světě, čehož se musí patřičně marketingově využít. I z toho důvodu vznikají různé počítačové hry s panenkou Barbie v hlavní roli a nejinak tomu je i v případě hry s názvem Barbie Burgers. Musíte připravovat pravé americké hamburgery, což není úplně snadné.

ovládání hry Barbie Burgers

Myš • 1.31 MB • 643x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 123
Hry pro dívky - 3x
Tahle slečinka Katie má ráda moderní, ale zároveň sportovní styl. Stačí se jen podívat do jejího šatníku. Tvým úkolem je ji krásně obléci. Záleží jen na tobě jaká kombinace se ti bude líbit. Používej i šperky:)
Model Dressup 28
Hry pro dívky - 667x
Super online hra pro dívky! Kouni na nepřebernou škálu toho oblečení, určitě bys chtěla také takový šatník. Pokud se ti nepoštěstilo, doufej že jednou ano a zahraj si alespoň na vlastníka takového oblečení:)
Pretty Girl Makeover
Hry pro dívky - 8x
V dnešní makeover hře pro dívky máte možnost připravit dívku na její první rande. Vaším úkolem je obléci ji podle nejnovější módy a samozřejmě ji zkrášlit doplňky. Oblíkačka hezké dívky je tu pro vás.
Beauty Maker 55
Hry pro dívky - 2x
A je tu zase krásná online hra pro dívky, kde využiješ všechno. Lze využít i nápovědu v rámečku s názvem HINT:) Ale pouze na 5 sekund. Tak se dej sdo toho. Oblékni ji, pak ji nalič, jak nejlíp dovedeš, nakonec slaď doplňky a účes:)
Beauty Maker 20
Hry pro dívky - 1x
Je tu souboj o srdce chlapce, který si dívku vybírá podle vzhledu. Ty bys jistě takového nechtěla, ale tato dívky se o něj rozhodla bojovat. Potřebuje však pomoct s výběrem oblečení, účesu, doplňků, šperků aj. Pomoz jí a nakonec uvidíš koho si vybere:)
Gangnam Style Fashion
Hry pro dívky - 2x
Gangnam style už tančil snad každý. Zkoušeli jste ho zatancovat také? Kroky nejsou nijak těžké. Tato dívka se chystá na přehlídku, kde tento tanec bude potřebovat. Oblečte ji do krásného oblečení.
Model Dressup 91
Hry pro dívky - 2x
Tahle slečinka vystudovala a dnes jde žádat o zaměstnání. Má ráda ležérní a trošku zastaralé oblečení i v ´´civilu´´ , ale zítra se jí to hodí obzvášť. Tak se dej do oblékání a slaďování s doplňky :)
Barbie Baby Sitter
Hry pro dívky - 1x
Pomozte této bárbínce postarat se o děťátko. Musíte ho koupat, hýčkat, přebalovat a také krmit. Pospíchejte, protože vám začne plakat, jestli vám to bude všechno trvat. Museli byste pak znovu od začátku.
Cody Dressup 16
Hry pro dívky - 2x
Ále, to se dalo očekávat Cody se chce po mamince samozřejmě také líbit. Jen se koukni do jejího šatníku a uvidíš, jak je pro ni móda důležitá:) Tak se dej do toho a vyber jí to, co jí nejvíc sekne. :)
Model Dressup 57
Hry pro dívky - 53x
Pamatuješ, jak si dříve slečny princezničky musely brát toho, koho jim určí rodiče? Tak to jen myslíš, že už to není. V jedné tajné zemi se tato tradice přenesla a tato slečna si musí vzít jednoho prince. Pomoz jí, ať alespoň vypadá báječně:)
Cody Dressup 6
Hry pro dívky - 7x
Cody dressup 6 je stylová online , nejen oblíkačka, pro dívky:) Zde se nejen převléká svléká a obléká, ale i líčí, upravuje obouvá, češe apod:) Tak se dej do toho a uprav tuto slečnu ze všech hledisek.
Queen Cleopatra
Hry pro dívky - 3x
Kdo by neznal královnu Kleopatru, jednu z nejslavnějších historických postav z dávného Egypta. V této milé oblíkačce ji můžeš navrhnout nejlepší oblečení, jaké tě jen napadne. Perfektní hra pro malá děvčata.
Clickn Slide
Hry pro dívky - 6x
Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)
Fairy Dressup 3
Hry pro dívky - 3x
Fairy, to byla vždycky ženksá od rány! Jen se koukni ta si nebere servítky ani s žádným oblečením! Koukni na ty barvičky! To je nádhera, červená, zelená, modrá a růžová jsou její nej! Tak se dej do toho a oblékni ji!
Diner Dash
Hry pro dívky - 3x
Cílem této hry je postarat se o své zákazníky v zahradní restauraci, kterou vlastníte. Přijímejte od zákazníků objednávky, noste jim objednané pokrmy a nezapomeňte vybírat peníze za služby, které jste jim poskytli.