Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Barbie Burgers
sponzorované odkazy

Barbie Burgers

Hrajete online hru Barbie Burgers

Panenka Barbie patří mezi nejznámější postavičky po celém světě, čehož se musí patřičně marketingově využít. I z toho důvodu vznikají různé počítačové hry s panenkou Barbie v hlavní roli a nejinak tomu je i v případě hry s názvem Barbie Burgers. Musíte připravovat pravé americké hamburgery, což není úplně snadné.

ovládání hry Barbie Burgers

Myš • 1.31 MB • 680x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 51
Hry pro dívky - 9x
Cody je krásná malá slečinka, která se stala ze dne na den vílou:) Když se o ni budeš starat, tak jí můžeš změnit jak ůčes, tak hezky obléci, ale i obout a dát jí krásná křídla:) Je to jen na tobě. Dej se do toho!
Cate Blanchet
Hry pro dívky - 1x
Cate Blanchet se dnes chystá na schůzku se svou kamarádkou po několika letech, chce vypadat aspoň trochu k světu. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Má důležitý večer.
Model Dressup 140
Hry pro dívky - 3x
Strašně pěkná online oblíkačka. Štíhlounká hezká dívenka již přeházela celý svůj nemalý šatník a stále není pro co se rozhodnout. Jde na večerní rande se svým novým přítelem:) Pomoz jí ať vypadá skvěle.
Model Dressup 179
Hry pro dívky - 1x
Tak tahle slečinka je maličko extravagantní, co se oblečení týká. Má ráda výrazné barvy, zajímavě střižené i suprově barevně řešené kalhoty, kožichy kolem ramen a hlavně má mnoho paruk:) Vyber nejlepší outfit.
Angel Dressup 3
Hry pro dívky - 3x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Fairy Dressup 5
Hry pro dívky - 3x
Fairy je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvám úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Sun snow
Hry pro dívky - 6x
Zima sice už končí, a na nás vykukuje jarní sluníčko, ale přece jenom je ještě dost zima. Ještě zůstaneme u zimního oblečení, a na tobě teď bude pomoci téhle dívce vybrat to pravé, které jí bude slušet.
Pack It Up
Hry pro dívky - 3x
Velice pěkná a srandovní online hra pro všechny. Moderní auta mají sice velký kufr, ale jistá kapacita je také omezuje. Tvým úkolem je všehny věci vlevo naskládat do kufru. Můžeš je pomocí šiper pod obrázky (flip, rotate) různě přetáčet. Může ti pomoci nápověda v rámečku vpravo dole. Příjemnou zábavu. Jsou čtyři kola.
Beach Girl Costumes
Hry pro dívky - 1x
Oblékněte tuto krásnou dívku, která by ráda strávila celý den na pláži. Ostatně kdo by se nechtěl celý den jen válet na hřejivém písku a sluníčku. Zkuste dívce navrhnout nejhezčí a pohodlné oblečení na léto.
Vintage Girl Make Up
Hry pro dívky - 9x
Jedna z jednodušších oblíkaček a makeover her pro dívky a nejmenší hráče. Mladá dívka již čeká na vaše kreativní řádění - vyberte styl účesu, oblečení, make up a další doplňky.
Fairy Dressup 35
Hry pro dívky - 1x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Model Dressup 80
Hry pro dívky - 3x
Tohle je dost oblíbená online oblíkačka pro dívky:) Koukni se na tu vyzývavou hezkou slečnu, která sice hezky vypadá, ale s tím, co si na sebe vzít si moc dobře neporadí :) Tak jí poraď pomoz ty!!! Dej se do toho a oblékej:)
Gangnam Style Fashion
Hry pro dívky - 2x
Gangnam style už tančil snad každý. Zkoušeli jste ho zatancovat také? Kroky nejsou nijak těžké. Tato dívka se chystá na přehlídku, kde tento tanec bude potřebovat. Oblečte ji do krásného oblečení.
Vogue Girl Dating
Hry pro dívky - 6x
Tato překrásná modelka má dnes vytoužené první rande se zajímavým a hezkým chlapcem. Je na vás, abyste jí poradili nejlepší účes a makeup, aby se v tento pěkný večer všem líbila. Hlavně tedy svému vyvolenému.
Colouring 23
Hry pro dívky - 2x
Máš ráda omalovánky a líbí se ti tento legrační obrázek. Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.