Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Barbie Burgers
sponzorované odkazy

Barbie Burgers

Hrajete online hru Barbie Burgers

Panenka Barbie patří mezi nejznámější postavičky po celém světě, čehož se musí patřičně marketingově využít. I z toho důvodu vznikají různé počítačové hry s panenkou Barbie v hlavní roli a nejinak tomu je i v případě hry s názvem Barbie Burgers. Musíte připravovat pravé americké hamburgery, což není úplně snadné.

ovládání hry Barbie Burgers

Myš • 1.31 MB • 385x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Can Your Pet?
Hry pro dívky - 13x
Příjemná online hra pro nejmenší hráče a pro dívky. Budete se starat o malé zvířátko. A nejen, že ho budete krmit, ale musíte se o něj také starat, aby bylo spokojené. Teď neztrácejte ani minutu a hned přichystejte malému kuřátku něco na zub.
Zmrzlina
Hry pro dívky - 178x
Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)
Fairy Dressup 15
Hry pro dívky - 25x
Fairy je krsná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale jesště se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Beauty Maker 46
Hry pro dívky - 385x
Tato slečna již od pohledu vypadá jako sportovkyně a první dojem nezklamal! Jenže ona spotovkyni jen hraje na titulce prestižního časopisu:) Musí vypadat báječně. Sportovního oblečení opravdu nemá málo. Prokoukni skřín a zvol, co je nejvhodnější! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Cake Shop 2
Hry pro dívky - 214x
Vytvořte chutné a voňavé dortíky pro vaše mlsné a hladové zákazníky. Postupně vydělejte pořádný balík peněz a nechte své podnikání růst. Základném kamenem úspěchu je spokojenost návštěvníků vaší cukrárny.
Supermodelka 3
Hry pro dívky - 28x
Krásná online hra pro dívky. Tato modelka potřebuje nutně novou stylistku a to jsi ty! Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Barbie Glitter Makeup
Hry pro dívky - 31x
Milá minihra pro fanoušky makeup her a her s Barbie. Vaším úkolem bude vybrat nejen kompletní makeup na dnešní večer, ale také oblečení a doplňky. Podaří se vám vykouzlit překrásnou Barbie?
Pet Dressup 11
Hry pro dívky - 16x
Miluješ pejsky. Jen koukni na tohohle pejska. Tenhle rozkošný malý pejsánek se chce předvést před svými kamarádady. Chce vypadat skvěle, tak ho krásně ohákni, ať se má čím chlubit. Dej se do toho, Příjemnou zábavu.
Barbie Transport
Hry pro dívky - 14x
Barbie už neví, co by měla dělat. Rozhodla se, že si vyzkouší nové zaměstnání. Z celé řádky nabídek práce si vybrala možnost řídit nákladní auto a dopravovat zboží na místo určení. Pomozte jí v jejím úsilí. Počkejte, dokud se auto nenaloží, a vydejte se vstříc krajině. Dávejte pozor, aby se obsah vozu nevysypal cestou.
Beauty Maker 10
Hry pro dívky - 0x
Tak se dej do toho. V této hře nezáleží na ničem jiném než na fantazii a vkusu. ty oboje jistě máš, tak neváhej a snaž se udělat ze slečny krasavici! Vše je jen a jen na tobě. Příjemnou zábavu. Oblékej!
Beauty Maker 73
Hry pro dívky - 19x
A je tu soutěž o nejkrásnější zimní spotovkyni. Účast získala i tato krásná dívenky, která ti byla přidělena, aby ses o ní náležitě postarala! Dej se do toho. oblékni ji, namaluj, účes a doplňky + boty. Nápověda v kolonce HINT.
Photo Model 16
Hry pro dívky - 11x
A je tu krásný valentýnský den a s ním krásná valentýnksá ne jen tak obyčejná online hra pro dívky. Nejprve ji oblékni a změň účes( klik na vlasy a oblečení) Pak ji nalič a změň barvu očí a nakonec ošperkuj,
Model Dressup 50
Hry pro dívky - 172x
Tahle slečna má za úkol za celou školu vybrat školní uniformy pro dívky. Byla vybrána neboť je miss dané školy. Tento úkol přenechala tobě a ty na ni můžeš vyzkoušet, co dívkám ze školy nejvíce padne.
Barbie na podzim
Hry pro dívky - 23x
Krásná podzimní verze online ,,barbie,, pro dívky. Oblékni jí nejlepší oblečky letošního podzimu, aby mohla zapůsobit. Doplň krásné šperky, botičky, šály či kabelky a tvá barbie bude dokonalá:) příjemnou zábavu.
Papa Cheeseria
Hry pro dívky - 31x
Další díl z nesmírně oblíbené herní ságy Papa her. Tentokrát se podíváme na chod občerstvení, kde se servírují výtečné grilované sendviče. Otestujte své dovednosti při řízení malé restaurace a vydělejte maximum peněz.