Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Barbie Burgers
sponzorované odkazy

Barbie Burgers

Hrajete online hru Barbie Burgers

Panenka Barbie patří mezi nejznámější postavičky po celém světě, čehož se musí patřičně marketingově využít. I z toho důvodu vznikají různé počítačové hry s panenkou Barbie v hlavní roli a nejinak tomu je i v případě hry s názvem Barbie Burgers. Musíte připravovat pravé americké hamburgery, což není úplně snadné.

ovládání hry Barbie Burgers

Myš • 1.31 MB • 211x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Perfect Sweet Wedding
Hry pro dívky - 44x
Tato dívka se velice těší na den, kdy bude mít svatbu. Každý den se dívá do kalendáře a počítá, za jak dlouho to bude. Stále si představuje co bude mít na sobě. Tento den právě nadešel a vy ji musíte pomoct!
Barbie Puzzle 2
Hry pro dívky - 12x
Puzzle s barbie u kterých se rozhodně nudit nebudete. Barbie je zde oblečena jako princezna a vy ji musite stihnout poskládat do určitého času. Jestli že nestihnete poskládat všechny puzzle hra pro vás končí.
Virtual Makeover
Hry pro dívky - 19x
A to tu ještě nebylo. Udělej si virtuální obličej! Nejprve utvoř základ. Tvar obličeje, rtů, očí, nosu. Pak už dooprav účesem (hair style), kontaktními čočkami (contacts), rtěnkou (lipstick), očními stíny (eye shadow) a nakonec pudr (blush) :)
Lovely Christmas
Hry pro dívky - 55x
V tomto sluncem projasněným dnem tu máme trochu netypickou oblíkačku, totiž vánoční. Mrkněte na slečnu a vyberte ji nejlepší a nejhezčí oblečení v tématu Vánoce. Na výběr je hodně kombinací.
Model Dressup 30
Hry pro dívky - 15x
Tahle slečna má opravdu velice ráda změny týkající se jejího účesu. Co se týče oblečení je spíš zakřiknutá a ležérní,a le s trochou snahy z ní lze udělat i pěknou kočku krasavici. Je to jen o tobě :)
Street dance
Hry pro dívky - 1x
Ve městě se denně pohybuje spousta lidí, nedí tedy divu, že se děvčata snaží co nejlépe oblékat, aby se líbila. Mají ale většinou, tak moc oblečení, že ani nevědí, které vybrat. Stejně tak tahle dívka, které musíte poradit.
Photo Model 29
Hry pro dívky - 16x
Krásna online hra pro dívky. Tahle dívenka patří mezi nejlepší fotomodelky světa. Bohužel její stylistka náhle onemocněla a ona potřebuje okamžitou pomoc. Moc ti věří, že dokážeš alespoň to, co dokázala stylistka a možná i víc.
Photo Model 15
Hry pro dívky - 16x
Krásná sekretářka jde dnes žádat o novou práci v prestižní firmě, jak všechny víme, hezké slečny mají přednost :D . Nejprve nalíčení, pak oblečení( klik na triko), pak účes( klik na vlasy). A nakonec šperky apod.
Model Dressup 133
Hry pro dívky - 25x
Tahle slečinka si velmi oblíbila styl WESTERN. Ví, že jí sluší a hlavně se chce odlišovat:) Jenže moc neví, co a jak zkombinovat. Tebe jistě bude bavit ji oblékat, převlékat, než zjistíš, který model je nejlepší:)
Model Dressup 22
Hry pro dívky - 19x
Oblékni malou navinně vyhlížejíci vílu nebo snad andělku. Má ve svém šatníku krásné šatičky jak krátké tak středně dlouhé i dlouhé. Botičky má také moc pěkné a má i mnoho doplňků. Korunky, mašličky apod.
Cooking Master 3
Hry pro dívky - 324x
Do vaší pekárny přišlo spoustu lidí objednat si váš vítečný chléb co je u tolika lidí velice oblíbený. Za pohé tři minuty musíš upéct co nejvíve chleba. Lidé začnout postupně objednávat více a více chleba.
Click Five
Hry pro dívky - 6x
Klikni pětkrát bobízí název pěkně online hry. Avšak to by jistě nestačilo. Musíš vždy kliknout na dvě sousední kolečka a to na ty, prohozením nichž získáš minimálně trojici stejných koleček vedle sebe: Pzor běží ti čas:)
My Dolphin Show
Hry pro dívky - 14x
Online hra, ve které hraje hlavní roli jeden velice nadaný delfín. Abyste uspokojili celé obecenstvo, tak musíte plnit akrobatiké úkoly od vašeho trenéra. Splňte všechny triky a skvěle se bavte.
Model Dressup 174
Hry pro dívky - 22x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Nejen, že je pěkně udělaná, ale hlavně si dal někdo práci a takhle krásně ji nakreslil, tak se dej do oblékání. A to od oblečení až po vlasy a botky.
Colouring 9
Hry pro dívky - 2x
Krásná slečinka a celkově i hezký obrázek. Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.