Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
UFO Racing
sponzorované odkazy

UFO Racing

Hrajete online hru UFO Racing

Intergalaktická asociace právě pořádá závody UFO a vy se jich můžete zúčastnit. Změřte síly s nejlepšími jezdci ve vesmíru a vyhrajte celý šampionát v online hře UFO Racing.

ovládání hry UFO Racing

myší, viz instrukce ve hře • 2.17 MB • 603x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
hra v Unity3D
Street Luge
Závodní hry - 62x
Další parádní online hra v Unity3D. Projeďte se na vozítku, které je pekelně rychlé a není snadné jej ovládat. Staňte se profesionálem v jízdě na silničních sáňkách,
Mini Metro Racers
Závodní hry - 34x
Ovládejte tyto malé automobily na kuchyňské lince. Snažte se hlavně v této hře vyhrávat. Vraťte se zpátky do dětských let, tak se snažte a udělejte vše pro to, abyste vyhráli. Máte na to. Tak se do toho pusťte.
Drift Rush 3D
Závodní hry - 33x
Skvělá online hra s auty, ve které budete driftovat jako největší borci. Nejprve si vytuňte auto a poté se vydejte na jednu z tratí. Hra nabízí 4 tratě a 4 různé herní módy. Podaří se vám postupně odemknout všechna auta?
hra v Unity3D
Rock Crawler
Závodní hry - 509x
V této 3d hře online hře vytvořené v enginu Unity3D se stanete řidičem velmi silného vozu. Přijměte vázvu na strhující jízdu a dojeďte do cíle co nejdříve a hlavně bez sebemenšího zaváhání. Posbírejte všechny mince.
hra v Unity3D
Track Racing Online: Pursuit
Závodní hry - 50x
Skvělá 3D online hra s menší porcí brutality. Ovládáte špičkové závodní auto a snažíte se dojet do cíle dřív než vaši soupeři. Ty můžete trochu potrápit nárazy a dalšími libůstkami. Hra je v Unity3D a je to pecka.
hra v Unity3D
Motor Toons
Závodní hry - 30x
Perfektní onlinovka v enginu Unity, takže očekávejte super 3d grafiku. Vyberte si svého oblíbeného komiksového hrdinu a vydejte se na závodní trať. Podaří se vám porazit další hráče z celého světa?
hra v Unity3D
3D Parking Mall Madness 2
Závodní hry - 21x
Simulace opravdového řízení a zaparkování auta, to je tato luxusní 3D hra nejen pro řidiče aut. A není to jen klasická parkovačka. Tentokrát totiž budete auto parkovat v noci, za hluboké tmy.
3D Motorbika Racing
Závodní hry - 21x
Zkuste změřit své síly v závodě velmi rychlých motorek. Na výběr máte 6 různých tratí, dvě motorky a možnost vytvořit si jezde. Hra se ovládá šipkama.
Formula Racer
Závodní hry - 38x
Zkuste luxusní závodní gamesku, která vás vrhne na rozpálené tratě, které budete brázdit silnou formulí. Snažte se dojet do cíle bez újmy a hlavně na prvním místě. K rychlejší jízdě můžete využít turbo.
hra v Unity3D
GO KART GO ULTRA
Závodní hry - 81x
3D autíčková hra v unity, ve které budete řídit autíčka se zvířátky. Hra tak trochu napodobuje klasické závodní hry s Mariem (Mario Kart). Pokud vyhrajete v závodě, tak se vám odemknou další tratě a postavičky. Můžete hrát také dva hráči na jednom počítači.
LAX Shuttle Bus
Závodní hry - 55x
Zhostěte se role řidiče letištního autobusu a dopravte pasažéry co nejrychleji k letadlu. Hra dokonale ověří váš postřeh, silné nervy a schopnost dobrého odhadu. Myslíte, že byste se jako řidič autobusu uživili?
Ice Run
Závodní hry - 39x
Zahrajte si v této hře závody s tučňáky na snowboardu. Sbírejte hvězdičky. Pokud budete mít modré hvězdičky, tak ty můžete vystřelit a zpomalit vašeho soupeře. Určitě vám tohle pomůže k lepšímu umístění.
Farragomate
Závodní hry - 37x
Zábavná online hra pro více hráčů. Běžte a skákejte se svým závodním morčetem a dosáhněte cíle dříve než vaši soupeři. Multiplayer hra pro všechny hráče. Docela chytlavá online hra.
Thunder Cars
Závodní hry - 546x
Výtečná závodní online hra pro všechny milovníky okruhových závodů. Ve hře nechybí notná dávka adrenalinu a zábavy. Zvládnete vytočit všechny zatáčky a dojet do cíle jako první? V depu pak můžete auto vylepšit.
hra v Unity3D
Madagascar 3: Race Across Europe
Závodní hry - 35x
Závodní online hra s luxusní grafikou díky technologii Unity3D. Jak už samotný název hry napovídá, půjde o závody s hrdiny filmu Madagaskar 3. Takže si vyberte autíčko a vydejte se na trať. Dokážete porazit všechny protivníky?