Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
UFO Racing
sponzorované odkazy

UFO Racing

Hrajete online hru UFO Racing

Intergalaktická asociace právě pořádá závody UFO a vy se jich můžete zúčastnit. Změřte síly s nejlepšími jezdci ve vesmíru a vyhrajte celý šampionát v online hře UFO Racing.

ovládání hry UFO Racing

myší, viz instrukce ve hře • 2.17 MB • 878x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Earn to Die 2012: Part 2
Závodní hry - 48x
Hordy krvelačných zombie jsou zpět. Osedlejte svoje neohrožené vozidlo a vydejte se vstříc nemrtvým zombíkům. Oblíbená hra obsahuje mnoho vylepšení, nových aut a kopec zábavy.
Bumper Cars
Závodní hry - 3809x
Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.
hra v Unity3D
Street Luge
Závodní hry - 70x
Další parádní online hra v Unity3D. Projeďte se na vozítku, které je pekelně rychlé a není snadné jej ovládat. Staňte se profesionálem v jízdě na silničních sáňkách,
Twisted Racers
Závodní hry - 1168x
Suprová závodní online hra pro všechny příznivce rychlých onlajnovek plných adrenalinu. Podaří se vám vyhrát závody na okruhu a tím otevřít další tratě? Hra je opravdu návyková a nedivili bysme se, pokud by vás zabavila na dlouhé hodiny.
Speed Master
Závodní hry - 69x
Dominejte na silnici v Speed Master – vrcholné závodní výzvě pro vášnivé řidiče! Speed Master není jen další hra s auty; je to vaše vstupenka na cestu plnou adrenalinu na nekonečné trati. Představte si to: dunění motorů, vzrušení z rychlosti a silnice, která se táhne až za obzor. Nejste jen za volantem; jste v soutěži. Sbírejte peníze, vyhýbejte se překážkám a prořezávejte se skrze soupeře, abyste vylepšili své vozidlo. Každý zásah vám přidává body, které vás přibližují k ultimátnímu vylepšení. Je to rychlé, zběsilé a nesmírně návykové. Vaším úkolem? Předehnat, přelstít a přežít vaše soupeře v honbě za slávou na trati plné rychlosti. Připoutejte se a připravte se k tomu, abyste probudili Speed Mastera ve vás!
hra v Unity3D
3D Racing Turbo 2015
Závodní hry - 69x
Vyzkoušejte si závody na okruzích a poražte všechny své soupeře a hlavně se utkejte s neúprosným časem. Pokud se nebojíte výzev, tak se vrhněte na trať, ukořistěte první místo a odemkněte další auta a tratě.
hra v Unity3D
Street Racing 2
Závodní hry - 32x
Ultimátní závodní hra, která se odehrává v ulicích velkoměsta. Nejprve si vyberte auto a jeho barvu, potom se vydejte na trať a poražte všechny své protivníky. Pro zvýšení rychlosti můžete použít Nitro. Vyhýbejte se srážkám, které ničí vaše auto.
Ace Driver
Závodní hry - 3x
Zajezděte si v pěkných autíčkách díky této závodní minihře. Důležité je dojet včas do každého checkpointu. Cestou se vyhýbejte překážkám, které vás zbytečně zbrzdí. Naopak sbírejte bonusy. Hra Ace Driver se ovládá šipkama.
Tak - The Great Juju Challenge
Závodní hry - 22x
Utkejte se s protivníky v závodní hře Juju Challenge. Vyberte si své vozidlo, vylepšete jednu vlastnost a hurá na start. Hra se ovládá šipkama, udržet vozidlo na trati není zrovna lehké.
Cool Racing
Závodní hry - 34x
Příjemná závodní minihra, ve které si nejprve zvolíte auto, dráhu a poté již ukážete všem soupeřům zadek auta. Každý závod je na pět okruhů. Pokud se vám podaří zajet vskutku rychlý čas, tak se dostanete do tabulky nejlepších.
hra v Unity3D
BIKE RACING 2014
Závodní hry - 259x
Docela pěkná závodní hra v Unity. Vyberte si jeden z několika nabízených biků a skočte do šampionátu. Start je vždycky docela pomalý, ale jakmile se rozjedete, bude to vyžadovat maximální soustředění a postřeh.
hra v Unity3D
Thunder Cross Racing
Závodní hry - 68x
Zbrusu nová 3D závodní online hra. Hra překypuje super grafikou a má vše, co byste od takové gamesky očekávali. Na výběr je dostatek aut a nechybí ani spousta tratí, samozřejmostí je turbo rychlost. Tu ovládáte mezerníkem a pro doplnění dusíku musíte sbírat modré kanystry.
Freeway Fury
Závodní hry - 37x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
Zombie Express
Závodní hry - 72x
Zajímavá závodní online hra, ve které se stanete řidičem rozvážejícím pochytané zombíky. Nejprve musíte náklad nemrtvých monster naložit a poté projet poměrně náročným terénem až do místa určení.
hra v Unity3D
Traffic Talent
Závodní hry - 89x
Tahle závodní online hra je docela zábavná. Budete se muset starat nejen o řízení auta, ale také dodržovat silniční pravidla. Dokážete projet trať bez jediného zaváhání?