Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
UFO Racing
sponzorované odkazy

UFO Racing

Hrajete online hru UFO Racing

Intergalaktická asociace právě pořádá závody UFO a vy se jich můžete zúčastnit. Změřte síly s nejlepšími jezdci ve vesmíru a vyhrajte celý šampionát v online hře UFO Racing.

ovládání hry UFO Racing

myší, viz instrukce ve hře • 2.17 MB • 442x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Illegal Drag Racing
Závodní hry - 33x
Vydejte se na závodní silnici s velmi rychlými auty. Tentokrát půjde o nelegální závody, ve kterých budete soupeřit o tučný balík. Za vydělané peníze si vylepšíte auto a budete porážet dosud lepší soupeře.
3D Rally Racing
Závodní hry - 15x
V závodní hře 3D Rally Racing máte k dispozici automobilové závody na celkem pěti tratích. Váš úkol je jediný. Dorazit do cíle jako první a porazit tak své soupeře. Dávejte si pozor, aby jste nenajížděli do okrajů, které Vás zpomalují. Troufnete si na to?
hra v Unity3D
Racing City 2
Závodní hry - 30x
Druhý díl zdařilé závodní online hry Racing City. Tentokrát ještě s větší porcí zábavy - nové tratě a lepší hratelnost. Naskočte do závodního auta a ukažte nám, zda jste zrozeni k rychlé jízdě.
Urban Moto Trial
Závodní hry - 39x
Tato hra dokonale prověří váš postřeh a schopnost udržet rovnováhu na motorce, s kterou budete zdolávat náročný terén a překážky. Dokážete dojet až na samotný konec tratě? Nebude to vůbec jednoduché, ale rozhodně to bude zábavné.
Big Truck 3
Závodní hry - 1x
Zajezděte si v této bezvadné hře s terénním vozítkem po krásné travnaté trati. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vozítko nepřeklopilo. Po cestě sbírejte různé bonusy, které Vám jistě pomohou. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Ambulance Truck Driver 2
Závodní hry - 25x
Druhý díl super hry na téma řízení sanitky. Opět budete mít za úkol převézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Plyn sešlápněte až na podlahu, ale pozor, abyste neskončili na střeše a pacient v nebíčku.
hra v Unity3D
BUGGY RUSH 3D
Závodní hry - 44x
Vyberte si bugynu a projeďte se na pěkně zpracovaných tratích. Pokuste se zvítězit nad svými protivníky a postupně získejte další tratě a bugyny. Ve hře nechybí zrychlovač nitro, který aktivujete mezerníkem.
hra v Unity3D
Diablo Valley Rally
Závodní hry - 285x
Vydejte se do Údolí smrti a zúčastněte se náročného závodu. Dobře promyslete taktitu a snažte se dojet do cíle jako vítěz. Nebude to snadné, protože budete závodit s reálnými hráči z celého světa. Dokončením tratí se vám odemknou další auta.
Smart Racer
Závodní hry - 14x
Parádní závodní super hra, ve které se skvěle pobavíte. Sešlápněte plynový pedál a staňte se nejrychlejším závodníkem na trati. Ve hře se utkáte s celkem devíti soupeři, kteří mají, stejně jako vy, pekelně rychlá auta. Nenechte se zahanbit a dojeďte do cíle jako první.
Race Game
Závodní hry - 7x
Vyzkoušejte tuto jednoduchou závodní hru. Nenechte se odradit jednoduchou grafikou, samotná hra je poměrně chytlavá, neboť dojet do cíle jako první není vůbec snadné. Ostatní auta vás zpomalují nárazy a navíc nemáte přehled o trati.
Rocky Rider
Závodní hry - 3x
Překonávejte náročný terén a sbírejte všechna písmena a hvězdy, které se Vám po cestě naskytnou. Během své zběsilé jízdy narazíte na řadu překážek. Využívejte proto vhodně bonusové prvky, jakým je například raketový pohon, který vás dostane do vzduchu co nevidět.
Offroad Madness
Závodní hry - 1x
Tato online hra má na vás připravený úžasný závod v nepřekonatelném autě. Budete jezdit po mnoha překážkách, které musíte překonat bez nehody. Ve hře se nacházejí i záchytné body, které vám hru usnadní.
Formula Racer 2012
Závodní hry - 44x
Závody formulí patří mezi nejsledovanější motorové sporty a vyzkoušet si jejich řízení můžete právě v této hře. Stačí nastavit základní parametry a směle se vydejte vstříc prvním protivníkům, které potřebujete porazit, abyste získali dostatečné finanční zdroje na vylepšování vlastní formule. Postupem času se staňte nejlepším závodníkem!
Ice Run
Závodní hry - 38x
Zahrajte si v této hře závody s tučňáky na snowboardu. Sbírejte hvězdičky. Pokud budete mít modré hvězdičky, tak ty můžete vystřelit a zpomalit vašeho soupeře. Určitě vám tohle pomůže k lepšímu umístění.
hra v Unity3D
Lamborghini Hurricane
Závodní hry - 29x
Luxusní závodní záležitost vytvořena v technologii Unity3D. Vydejte se na závodní dráhu a osedlejte rychlý vůz Lamborghini. Nezapomeňte, že ke spuštění hry je nutný plugin Unity3D.