Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster Legions

Hrajete online hru Monster Legions

Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.

ovládání hry Monster Legions

Myš • 5.68 MB • 1574x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stoneage Blast
Akční hry - 21x
V této hře se vydáváte do oblak, kde se setkáte s nebezpečím, kterému budete muset čelit. Poletíte na jakési červené příšerce a budete muset zničit modré příšerky, které se Vás pokusí zabít. Na konci se potkáte s hlavním bosem.
Zoo-preme accuracy
Akční hry - 21x
Zlý Sasquatch ovládl mysl zvířat v zoologické zahradě, načež se začala bouřit. Před tím než všechno a všechny rozdupou se je musíte pokusit zastavit. K tomu vám poslouží zbraně a medicína. Po každé úrovni můžete zbraně vylepšovat a koupit si účinnější medicínu. Zoo-preme Accuracy je pěkná, ale ze začátku poněkud těžká hra.
Madness Hydraulic
Akční hry - 83x
Klasická výtečná střílečka pro kluky. Postavte se hordě nepřátelských jednotek a vydejte se do bludiště, kde na vás čeká celkem 40 suprových úrovní. Po každé úrovni nezapomeňte směnit peníze za životy a vylepšení.
Bit Dungeon
Akční hry - 17x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Transformers Universe
Akční hry - 10x
V akční hře Transformer Universe budete chránit zdroj vaší energie (kostky Energonu). Nepřátelské stroje vedené mocným Megatronem se budou neustále snažit krást vám kostky z Energonu. Pokuste se je všechny sestřelit a zachránit tak váš svět. Pečlivě odhadněte sílu a úhel střelby z děla, abyste netrefili vlastní budovy.
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 27x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Robot Jim
Akční hry - 40x
V této hře se vydáte s bláznivým robotem na planetu, která je obydlena vraždícími nestvůrami. Pokuste se je i přes jejich převahu všechny zabít. Sbírejte bonusy, které se ukrývají v krabicích.
Last Guardian
Akční hry - 820x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.
Bomb of brave boy
Akční hry - 30x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Ninja Turtles Foot Clan - želvy ninja
Akční hry - 57x
Pomozte želvím ninjům osvobodit jejich mistra Třísku, který byl zajat zlým Trhačem. Proti vám se postaví davy evil ninjů a na konci úrovně master ninja. Tak do boje...
Ronin: Spirit of the Sword
Akční hry - 38x
Ve hře s názvem Ronin: Spirit of the Sword si můžete vybírat hned z trojice herních módů. Trénink a počátky ve hře vás naučí tutorial. Dále si můžete spustit mód boje v aréně, kde se utkáváte s jednotlivými protivníky, kteří se postupem času zlepšují. Poslední možností je Adventure mód, kde si zahrajete jakýsi příběh.
Nobuyuki forces 3
Akční hry - 16x
Zajímavá akční hříčka, která se spíše odehrává jako interaktivní film. Uvidíte tajnou agentku, která musí sem tam vyřídit pár otravných teroristů. Vykoukněte z úkrytu a bleskově jim namiřte na hlavu a vystřelte.
staggy the boyscout slayer 2
Akční hry - 3x
Jako statný bojovník se budete muset v této nechutné hře vypořádat s vesničany, kteří na Vás útočí mnohdy i holýma rukama. Vaše výhoda je ta, že máte meč, kterým můžete vesničany zničit. Jak to uděláte záleží jen na Vás. Takže se pusťte do hry.
Mutant Fighting Cup
Akční hry - 54x
Mutanti se vydávají do boje! Vytvořte si vlastního vražedného mutanta a vyrazte bojovat s nepřátelskými mutanty. Potřebujete vyhrávat spoustu zápasů, abyste se mohli zlepšovat a dokazovat, že na to opravdu máte. Díky genetickým mutacím dokážete porážet postupem času i mnohem silnější protivníky, než na začátku.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 15x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.