Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster Legions

Hrajete online hru Monster Legions

Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.

ovládání hry Monster Legions

Myš • 5.68 MB • 1980x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 27x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
Robot Attack - Planet Antares
Akční hry - 38x
Robot Attack - Planet Antares je prvním dílem skvělé flashové superhry. V této akční hře bude vaším cílem zachránit planetu před nepřátelskými roboty.
Indestructotank
Akční hry - 22x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".
Metal Slug 3 Zombie Edition
Akční hry - 43x
Metal Slug je online hra, která má celou řadu dílů. Jedním z nejlepších je tento díl plný nemrtvých - Zombie edition. Čekají na vás vlny mozkolačných zombíků, které musíte všechny zničit. Je to skutečná řezničina.
Fear Unlimited 2
Akční hry - 4x
Máte rádi krvavé hry? Tak to se Vám bude tato hra jistě zamlouvat. Vašim úkolem je zlikvidovat všechny nepřátele, kteří se na Vás hrnou ze všech stran. Dokážete je všechny zabít dříve, než oni zabijí Vás? Pusťte se do toho a ukažte, co ve Vás je.
hra v Unity3D
Ghost Team Shooter
Akční hry - 39x
Jste dostatečně odvážní, abyste se pustili do této akční superhry? Máte-li rádi střílečky z pohledu hráče (FPS) a navíc v 3d grafice díky enginu Unity, tak je to hra právě pro vás. Chopte se zbraně a likvidujte nepřátele.
Reactance 2
Akční hry - 19x
Ovládáte svou raketku se kterou musíte zničit všechny nepřátelské jednotky před vámi. Nasbírejte co největší skóre v každé úrovní a poté si svou loď různě vylepšujte. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Peter Paranormal
Akční hry - 4x
Vaše město v noci ovládají zlý duchové. Sestrojili jste si proto lapač duchů a rozhodli jste se vydat na nebezpečnou cestu po nočních ulicích a všechny duchy chytit a posléze zneškodnit. Dávejte pozor na svůj život.
Rogue Soul
Akční hry - 41x
Jste takový malý hrdina tohoto městěčka, které bylo ovládnuto zlými lidmi. Pokuste se proto veškeré toto zlo z tohoto městečka pročistit. Sbírejte peníze a dosáhněte cíle 5000 zlaťáků.
Jarbot
Akční hry - 33x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
Overkill Apache 2
Akční hry - 29x
Celý děj hry se odehrává za kruté války, ve které se stanete hrdinou své roty. Usedněte do svého plně ozbrojeného bojového letadla a vydejte se na cestu, při které budete ničit své nepřátel.
Madness Retaliation
Akční hry - 45x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
hra v Unity3D
Animal Hunter 3D
Akční hry - 61x
Chcete si zahrát sniperskou online hru, ve které budete lovit nejrůznější zvířata? Tato hra je právě z takové oblasti. Nabijte svou přesnou pušku a zkuste ulovit vlky nebo medvědy. V každé úrovni máte za úkol skolit konkrétní zvířata.
Thing thing
Akční hry - 8x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Sonny
Akční hry - 5x
Ještě před startem akce ve hře Sonny si vytvoříte profil a vyberete jednu z nabízených bojových tříd. Vybírejte rozumně, aby výsledné výhody byly ideální. Po volbě už se ukáže video s příběhem a můžete odstartovat akci. Jedná se o boj s velkou dávkou taktiky, protože musíte vhodně rozvážit, jaké akce budete dělat.