Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster Legions

Hrajete online hru Monster Legions

Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.

ovládání hry Monster Legions

Myš • 5.68 MB • 3024x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bullet The Bounty Hunter
Akční hry - 23x
Ocitli jste se ve vesmíru. Vaším úkolem je hnát se za penězi, které vám odebrali když jste spadli. Hoňte všechny kriminálníky na těchto čtyřech planetách mezitím co bojujete a okupujete je.
Intospace!
Akční hry - 27x
Dokážete doletět se svou raketou až hluboko do vesmíru? Nakupte si bezvadné upgrady, které vylepšují motor, zlepšují rakety a také aerodynamiku stroje. Pěkná létací hra nejen pro kluky.
Grannie-Fu
Akční hry - 16x
Bojových her je na internetu poměrně dost. Ovšem online hra s babičkami, které předvádějí své kung-fu umění je zřejmě jen jedna:). Nejdříve potrénujte a pak ukažte, co umíte.
Marching Zombies
Akční hry - 37x
Graficky i hratelně parádní zombie hra pro milovníky zabíjení nemrtvých :). Ubraňte vaši farmu před invazí zombíků, kteří se neštítí vůbec ničeho. Sbírejte suroviny, vylepšujte zbraně, nastražte pasti, zvítězte.
Hobo 4 Total War
Akční hry - 537x
Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.
Spitfire: 1940
Akční hry - 42x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
Knight Elite
Akční hry - 41x
Jako udatný a neohrožený rytíř se postavíte záplavě orků a krvelačných nestvůr. Ubraňte pevnost před 50 nepřátelskými útoky. Zadržte nepřítele před barikády, případně ho porauzte uvnitř pevnosti. Nezapomeňte se vybavit silnými zbraněmi a doplňky.
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 22x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
The Shoot Out
Akční hry - 28x
V této skvělé hře se ocitáte v roli odstřelovače. Bojujte proti ozbrojeným teroristům ve dvou různých misích. V prvním kole budete mít za úkol zlikvidovat 45 agresorů během tří minut a v dalším budete muset zlikvidovat časované nálože. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Over The Border
Akční hry - 36x
V roli postavičky jménem Bandito se budete snažit během odvážného letu posbírat všechno zlato. Ze začátku hry doporučujeme prohlédnout si tutoriál, tedy krátký návod na to, jak hru hrát a využít všechny herní prvky.
Sword and Sandals 2
Akční hry - 531x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
hra v Unity3D
Block SWAT
Akční hry - 41x
Zahrajte si bezvadnou super hru v Unity. Jedná se o 3D střílečku, kterou budete hrát online s více hráči. Prostřílejte si cestu bludištěm, vyzkoušejte několik typů zbraní a nahrajte maximální počet fragů.
Grossout
Akční hry - 16x
S naším politikem Grossem to nemá nis společného, i když by to tak mohlo podle názvu vypadat. Je to totiž netradičním způsobem zpracovaná bojová hra, kde body za vítězství slouží jako platidlo pro nákup upgradů.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 27x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
St. Pattack
Akční hry - 55x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.